От 10:00 часа на пл. Княз Александър I“ в столицата

...
От 10:00 часа на пл. Княз Александър I“ в столицата
Коментари Харесай

НСО с мерки за сигурност в София на 6 май, ще извършва проверки за предмети и опасни вещества

От 10:00 часа на пл. „ Княз Александър I “ в столицата ще се състои церемониален водосвет на бойните флагове и знамената светини на Българската войска, след което ще се организира церемониален церемониал.

 

Достъп на жителите до зоната на събитието ще бъде обезпечаван от 08:30 часа през пет пункта за инспекция. Те ще са на ул. „ Съборна “ и ул. „ Княз Александър I “; на ул. „ Съборна “ и ул. „ Леге “; на ул. „ Дякон Игнатий “ и ул. „ Аксаков “ (срещу Българската банка за развитие); на югозападния ъгъл на постройката на Народното събрание (откъм пл. „ Независимост “); на ул. „ Георги Бенковски “ и бул. „ Цар Освободител “.

 

Служителите на НСО ще правят инспекции за предмети и рискови субстанции. Гражданите ще бъдат проверявани с детектори за метал и скенери за съществуване на огнестрелни и хладни оръжия, остри предмети, експлозиви и леснозапалими субстанции, източници на йонизиращи лъчения, фойерверки и други пиротехнически произведения. Граждани, които носят обемисти багажи, няма да бъдат допускани. Достъпът на лица във очевидно несъответстващо положение също ще бъде лимитиран.

 

За времето от 08:30 часа до 12:30 часа се вкарва възбрана за потребление на безпилотни летателни средства (дронове) в радиус от 1000 м към зоната за сигурност.

 

На 6 май ще се организира боен церемониал във връзка честването на Деня на храбростта и празника на Българската войска. Такъв не се е провеждал в последните три години.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР