От 1 юни 2023 г. в най-големия курортен комплекс в

...
От 1 юни 2023 г. в най-големия курортен комплекс в
Коментари Харесай

И паркирането в Синя зона на Слънчака - солено!

От 1 юни 2023 година в най-големия курортен комплекс в България влиза в действие цената за паркирането в синя зона в комплекса. Паркоместата в нея са увеличени тази година, а цената за час престой ще бъде 2,50 лева

" Към момента в комплекса паркирането е свободно и записваме коли, най-вече за подготовката на обекти в курорта ", изясни Златко Димитров, изпълнителен шеф на " Слънчев бряг " АД. 

Силен туристически сезон се чака това лято в Слънчев бряг, оповестиха от управлението на курорта. От началото на идващия месец влизат в действие всички режими и правила, които работят през дейния сезон всяка година. Вече са приключени дейностите по подготовка на инфраструктурата за сезон " Лято 2023 ". 

По време на подготвителния интервал в Слънчев бряг, зона Изток, бяха построени нови тротоарни настилки, осъществени са действия по асфалтиране на улици навътре в комплекса, положена е нова маркировка, сменени са осветителни тела. Ремонтните действия обгърнаха крайбрежна алея, централна алея ( " Кубан " ), улица " Първа ", където са възобновени и настилки до и към спирки на публичния превоз. До хотелите " Зефир ", " Гларус ", " Феникс ", " Жерави ", станцията на Министерски съвет, хотел " Континентал ", хотел " Барсело ", контролно-пропусквателен пункт " Магура " са построени нови тротоари и са ремонтирани улици, както и е направено уголемение на пътя зад хотел " Перла "
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР