От 1 юли мярката за подкрепа от 25 стотинки на

...
От 1 юли мярката за подкрепа от 25 стотинки на
Коментари Харесай

Мартин Димитров: Напълно е възможно датата за приемане на еврото да не е 1 януари 2024 г., а по-късно

От 1 юли мярката за поддръжка от 25 стотинки на литър гориво би трябвало да започва за най-евтините горива - бензин и дизел. Обсъжда се отстъпката да се дава с показване на ваучър и записване на регистрационния номер ". Това сподели за предаването " Твоят ден " по NOVA NEWS Мартин Димитров, енергиен специалист и народен представител от " Демократична България ".

" България би трябвало да се движи по пътя на разбиране на еврото - носи повече сигурност, вложения и стопански напредък. Отсега би трябвало да стартираме с техническата подготовка, както и да вършим разбори. Нужна е и осведомителна акция, тъй като царува всеобща дезинформация и всяване на страхове. Напълно е допустимо датата за приемане на еврото да не е 1 януари 2024 година, а по-късно. Критерият за инфлация разрешава по-широко пояснение и би трябвало да сме подготвени. Забавянето не е съдбовно, би трябвало да сме подготвени ", сподели още Димитров.

За него министър Константинова не е права за бежанците, тъй като бягащите от войната не заслужават такова отношение: " Няма право да си изпусна нервите. Усилията би трябвало да бъдат ориентирани към предложение на решения за тях, те са жертвите и би трябвало да бъдат интегрирани. Не толкоз да им бъдат давани помощи, колкото работа. Контрапродуктивно е да се желае оставката й. “
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР