От 1-ви до 30-ти ноември 2022 г. Благотворителна фондация за

...
От 1-ви до 30-ти ноември 2022 г. Благотворителна фондация за
Коментари Харесай

MCHAPPY DAY в Макдоналдс

От 1-ви до 30-ти ноември 2022 година Благотворителна фондация за деца Роналд Макдоналд България и Макдоналдс България провеждат още веднъж благотворителната самодейност McHappy Day, в помощ на деца в неравностойно състояние. Кампанията се организира за 21-ва поредна година и тази година е под наслов „ Доброто е в нашите ръце ”.

Традиционно всяка година заведенията за хранене на Макдоналдс в България се включват в самодейността, като подаряват средства от продажбата на свои артикули (20 ст. от всяко детско меню Happy MealTM) в интерес на Благотворителна фондация за деца Роналд Макдоналд България и редица детски дела. Допълнително всеки клиент може да подари 10 ст. или по избор със своя покупка. Средства се набират и от дарения на жители в касичките на фондацията във всички заведения за хранене целогодишно.

До момента са събрани обилни средства, които са дарени на трите профилирани детски онкохематологични отделения в България - Клиника по детски и генетични болести към УМБАЛ “Св. Георги ” в гр. Пловдив, Специализирана детска клиника по клинична хематология и онкология към УМБАЛ “Св. Марина ” в гр. Варна, Специализирана болница за интензивно лекуване на деца с онкохематологични болести при УМБАЛ “Царица Йоанна – ИСУЛ ” в гр. София.

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР