От 1 октомври 2020 г. всички потребители на електроенергия за

...
От 1 октомври 2020 г. всички потребители на електроенергия за
Коментари Харесай

ЧЕЗ Електро е един от най-големите лицензирани търговци на електроенергия на свободен пазар

От 1 октомври 2020 година всички консуматори на електрическа енергия за небитови потребности би трябвало да излязат на свободния пазар. Списък с клиенти на „ ЧЕЗ Електро България “ АД, за които се отнася законовото условие, е оповестен на уеб страницата на сдружението cez.bg.
ЧЕЗ Електро оказва подпомагане на клиентите, на които следва излизане на свободен пазар, посредством самостоятелни съвещания с комерсиалните представители на сдружението. За питане за оферта и подкрепяне избора на снабдител съгласно потребностите и потреблението, реализиране на оптимални условия за доставка, както и ценообразуване, съобразено с пазарните условия, разполагаем на клиентите са и специалистите на ЧЕЗ Електро в центровете за обслужване на клиенти, на осведомителна линия 0700 10 010, както и на. Запитване за оферта може да се направи и на интернет адрес.
ЧЕЗ Електро е един от най-големите лицензирани търговци на електрическа енергия на свободен пазар. Дружеството има 3 лицензии – за краен доставчик, търговец и снабдител от последна инстанция. Стопанските консуматори имат опция да упълномощят ЧЕЗ Електро за оформяне на всички нужни документи по процедурата за прекосяване на свободния пазар.
ЧЕЗ Електро е единственият снабдител на електрическа енергия в България с 13-годишен опит за работа с огромен брой клиенти и на контролиран, и на свободен пазар – над 2 милиона икономически и битови консуматори. До момента сдружението е доставило 100 милиона мегаватчаса електрическа енергия на потребителите, употребявайки техническия си, финансов и експертен потенциал за обслужване на забележителен брой клиенти – съществено преимущество, което множеството компании – търговци на електрическа енергия, нямат.
„ ЧЕЗ Електро България “ АД обезпечава няколко изключителни изгоди за клиентите, избрали сдружението за собствен търговец на свободен пазар: опция за устойчиво и дълготрайно партньорство, конкурентни цени с опция за самостоятелно договаряне на изискванията на доставка, без спомагателни разноски за балансиране, гратис правене на прогнози, сложно обслужване, включително и смесен контракт за доставка на електрическа енергия, систематизиране и балансиране, комбинирана фактура, автоматизирани потребителски системи, осигуряващи бързо обслужване и акуратност при фактурирането, безвъзмездна електронна фактура, дълготраен опит на българския и интернационален пазар, финансова непоклатимост, гарантираща сигурността на доставките, построена мрежа от Центрове за обслужване на клиенти, личен онлайн списък на всички фактури, възнаграждение единствено на действително регистрирана сила - без междинни вноски, гъвкави условия за заплащане, необятен набор от благоприятни условия за касово и безкасово заплащане с над 6 200 места за заплащане, денонощна телефонна линия 0700 10 010, уебсайт, ФБ страница и електронно обслужване чрез .
На корпоративния уебсайт в секция „ Свободен пазар “ / е оповестена информация, обвързвана със спецификата на либерализация 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР