От 1 ноември до 30 ноември започна и ще продължи

...
От 1 ноември до 30 ноември започна и ще продължи
Коментари Харесай

Пътна полиция с акция „Зима“ до 30 ноември

От 1 ноември до 30 ноември стартира и ще продължи акция „ Зима “. Тя е обичайната, извършва се повече от 20 години по концепция на СБА с поддръжката на Пътна полиция и на БЧК. Това сподели полицейски контрольор Мария Ботева-отдел „ Пътна полиция “ при ГДНП, съобщи БГНЕС.

Вече беше обявено, че акция " Зима " ще бъде извършена на три стадия - първият за сигурност на пътни транспортни средства като колела, такива с животинска двигателна сила, както и ограничения за сигурност на водачите. Вторият стадий ще е за пешеходците, като доста сериозна уязвима група, а третият за безвредно шофиране през зимата, техническа редовност на колите, както и държание на водачите по отношение на пешеходци.

„ Ние ревизираме и постановяваме съответните наказания на нарушителите по всички посоки, акция „ Зима “ датира повече от 22 години.

Първоначално, в случай че си спомняте нямаше обвързване да управляваме колите си с включени фарове, което в този момент към този момент е обвързване, и по тази причина преди време тази акция се споделяше акция „ Светлина “, изясни през днешния ден Мария Ботева. По създание тя е ориентирана към приготовление на транспортните средства за зимата в това време и за пешеходците.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР