От 1 март, сутрешният блок на bTV Тази сутрин“ ще

...
От 1 март, сутрешният блок на bTV Тази сутрин“ ще
Коментари Харесай

Антон Хекимян се оттегля от сутрешния блок

От 1 март, утринният блок на bTV " Тази заран “ ще бъде водено освен от един човек, както до момента, написа вестник “Ретро ".

Новият началник на " Новини и настоящи излъчвания “ в bTV Антон Хекимян е решил напълно да смени формата на утринния блок на медията. Предаването щяло да бъде доста по-разчупено.

В момента той бил в развой на избор на свои заместници, като първият сигурен претендент за стола му е Златимир Йочев от " България он еър “, който е някогашен кадър на Българска национална телевизия и закритата телевизия BIT. Любопитна детайлност е, че неговата половинка в живота – Марина Цекова, единствено преди месец също направи професионален трансфер от Нова телевизия в Би Ти Ви и в нюзрума шушукали, че тя е ходатайствала и за мъжа си. Антон Хекимян бил ужасно взискателен към новия екип, който образувал и провеждал подробен конкурс в няколко тура, с който изпитвал опциите на бъдещите водещи.

Хекимян, който е прочут измежду сътрудниците си като суетлив човек, обичащ изявите пред камера, не възнамерявал напълно да се отдръпва от ефира и да дирижира работния развой само зад кадър. Той щял по едно и също време да съчетава отговорностите си на шеф, като от време на време щял да се появява и в избрани рубрики в новия формат на " Тази заран “. Макар сега той да продължава да води утринните ефири на Би Ти Ви, към този момент се разписвал само против шефско заплащане, което е в размер на близо 15 хиляди лв. месечно, или съвсем двойно на това, което прибираше като елементарен тв водещ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР