От 1 март до края на месеца A1 предлага .

...
От 1 март до края на месеца A1 предлага .
Коментари Харесай

Всички модели смарт часовници на лизинг с 0% оскъпяване през март

От 1 март до края на месеца A1 предлага. Потребителите могат да вземат на лизинг мечтаното устройство, без да се тормозят от спомагателни разноски за рента, като по този метод телекомът прави най-съвременните технологии по-достъпни за потребителите.

В промоцията през март са включени настоящи смарт часовници на водещи марки като Samsung, Huawei и Xiaomi. Условията на лизинга без оскъпяване са годни при закупуване на устройство с абонамент за проект Unlimited както за нови, по този начин и за сегашни клиенти на оператора.

Сред предложенията е Samsung Galaxy Watch6 Classic 43 mm LTE с грациозен дизайн в сребрист цвят. Смарт часовникът може да се похвали с 1,31-инчов Super AMOLED екран, интуитивно скролване и завъртане във всяка посока и персонализирани подготвителни стратегии, което го прави отличен избор за потребителите, които ценят стила и функционалността. Устройството се предлага на лизинг с 0% рента от А1 на цена от 33,30 лв. за 23 месеца и първична вноска 34,09 лв. с проект Unlimited Ultra за интервал от 2 години.

За хората с деен метод на живот предложен избор е моделът Samsung Galaxy Watch6 44mm LTE. Той предлага самоуверен дизайн в черно и 1,47-инчов Super AMOLED екран. Galaxy Watch6 44mm LTE следи здравето през цялото денонощие и мери телесния състав с помощта на технологията BioActive на Samsung. Цените на лизинг стартират от 28,32 лв. за 23 месеца и първична вноска 28,63 лв. с проект Unlimited Ultra.

Смарт часовниците Huawei от серията GT 4 също са измежду промоционалните модели, които се отличават със моден дизайн и редица усъвършенствани функционалности за следене на здравните индикатори. За дамите се предлага моделът Huawei GT 4 41mm с първокласен дизайн в ярко злато и каишка миланска плетка, 1,32-инчов AMOLED екран и до 7 дни живот на батерията. Huawei GT 4 41mm може да се закупи на цени от 25,02 лв. за 23 месеца и с първична вноска 24,53 лв. с проект Unlimited Ultra.

Мъжкият модел Huawei GT 4 46mm се предлага в черно с по-голям 1,43-инчов AMOLED екран и до 14 дни живот на батерията, което го прави съвършен за тези, които отдават приоритет на издръжливостта. Може да бъде закупен на лизинг без оскъпяване с проект Unlimited Ultra на цена от 20,82 лв. за 23 месеца и с първична вноска 21,13 лв..
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР