От 1 март 2021г. лидерът на застрахователния пазар по Гражданска

...
От 1 март 2021г. лидерът на застрахователния пазар по Гражданска
Коментари Харесай

Лев Инс вече предлага най-продаваната застраховка в България и през нов уеб портал

От 1 март 2021г. водачът на застрахователния пазар по „ Гражданска отговорност на автомобилистите “, ЗК „ Лев Инс “ дава опция на своите сътрудници да издават най-търсената застраховка в България посредством нов и комфортен за работа интерфейс.
За създаването на модула, екипът от програмисти употребява неповторимото know-how на застрахователя, като по този метод полиците се издават извънредно бързо и елементарно.
Благодарение на интуитивната функционалност, която безусловно води потребителя, опциите за неточности са сведени до най-малко. Изцяло е автоматизиран процесът на добиване на данните за автомобила, като е належащо само въвеждане на регистрационен номер и номер на ваучър, за МПС с регистрация в КАТ, а за нерегистрирани – номер на шаси.
За облекчение, всички калкулирани отстъпки и повишения се ползват автоматизирано, а издаването на квитанции за платени вноски става единствено с няколко клика.
Партньорите на ЗК „ Лев Инс “ имат опция да заявят нужният им брой достъпи до уеб приложението, като всеки обособен консуматор има свои неповторими потребителско име и ключова дума.
„ Добавянето на застраховка Гражданска отговорност към функционалностите на уеб портала е основна стъпка, в посока на желанието ни да бъдем в крайник със международните трендове, да отговаряме на потребностите на нашите клиенти – на всяко място и когато и да е. До момента през уеб приложението може да се издават продуктите от туристическото портфолио на Лев Инс, а напълно скоро ще приключим работа и с останалите модули, с цел да улесним още повече работата на медиаторите “, разясниха представители на застрахователя.
Само преди няколко дни сдружението получи поддръжка за своите планове от Дан Шомон – политически съветник на някогашния американски президент Барак Обама и съветник по развиването на интернационалния бизнес.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР