От 1 до 5 февруари ще се проведе 20-то юбилейно

...
От 1 до 5 февруари ще се проведе 20-то юбилейно
Коментари Харесай

Абитуриенти ще мерят рокли в Националния музей „Земята и хората“ през февруари

От 1 до 5 февруари ще се организира 20-то юбилейно ревю „ Моден салон - зрелостници ". Събитието ще се състои в Национален музей „ Земята и хората ". По време на ревюто бъдещите зрелостници ще имат опция да прегледат най-новите и специфични абитуриентски тоалети и да пробват разнообразни публични тоалети и бални рокли.

В рамките на тези дни, на място, всеки един може да се съветва с разнообразни дизайнери, измежду които и Радостина Долапчиева и Галя Долапчиева, които са двукратни носители на „ Златна игла " в категориите „ Модна къща на 2021 " и „ Абитуриентска мода (2022) ".

Тази година настоящи цветове измежду формалните рокли са в алено, черно, както и нежни опушени нюанси на сиво, лилаво и пудра.

Сред някои от новите оферти има щраусови пера, камъни „ Сваровски ", голям брой ръчно инкрустирани перли и маниста.

За изработването на тоалетите, дизайнерите са употребявали тънък италиански тюл с блестящи частици и френска дантела с изящни форми.

Бъдещите зрелостници ще могат да се допрян до разнообразни кройки и силуети и ще имат опцията да премерят тоалет, който са харесали на момента и даже да го закупят.

Въпреки че абитуриентските балове, по традиция, са през май, то подготовката стартира 2-3 месеца преди този момент, като за дамите изборът на рокля се прави точно при започване на годината.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР