От 1 до 15 октомври е ред на най-добрите 12

...
От 1 до 15 октомври е ред на най-добрите 12
Коментари Харесай

Отново е време за волейбол от най-висока класа

От 1 до 15 октомври е ред на най-хубавите 12 тима в света на волейбола да покажат своите благоприятни условия. Световната Купа е шампионат, провеждащ се на всеки четири години. Традиционно надпреварата се организира в Япония, като 12-те тима се срещат по един път един против различен.

В тазгодишното издание от тимовете на остарелия континент ще блестят имената на Италия, Русия и Полша. Южна Америка ще бъде показана от Бразилия и Аржентина, а първенец от последното издание преди четири години е тимът на Съединени американски щати.

Носителят на купата на Азия, Иран, също ще бъде измежду тимовете, които не би трябвало да бъдат подценявани. Домакините от Япония подкрепяни от своите правилни почитатели също ще мечтаят за положително показване, а отборите на Австралия, Тунис и Египет също ще се надяват на по-добри резултати.

Още в първия ден на шампионата два мача приковават вниманието. Това са борбите Русия против Иран и Бразилия против Канада. Във втория ден на надпреварата е първото огромно дерби, когато защитаващият купата си отбор на Съединени американски щати се изправя против четвъртфиналиста от Евроволей 2019 - Италия.

В течение на шампионата ще имаме страхотни конфликти като Русия - Бразилия, Полша - Италия, Бразилия - Съединени американски щати и доста други. Определено ни чака ни волейбол от най-висока класа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР