От 00:00 ч. на 18 март 2020 г. временно се

...
От 00:00 ч. на 18 март 2020 г. временно се
Коментари Харесай

Затваряме границите и за севернокорейци

От 00:00 ч. на 18 март 2020 година краткотрайно се не разрешава влизането на територията на Република България на лица, идващи от Китай, Иран, Бангладеш, Индия, Малдиви, Непал, Шри Ланка, Испания, Италия, Република Корея, Северна Корея, Англия, Северна Ирландия, Франция, Германия, Нидерландия и Швейцария, като се изключи български жители, членове на фамилиите на български жители и лица със статут на непрекъснато и дълготрайно престояване на територията на Република България, както и членовете на техните фамилии. Това оповестиха от Групово дело "Гранична полиция ".

Всички български жители и жители на други страни с непрекъснато, дълготрайно или дълготрайно престояване на територията на България и членовете на техните фамилии, които идват на границите на страната от посочените страни, се слагат под карантина за 14 дни.

България затваря границите си за 16 страни поради COVID-19

За непознати жители - водачи на тежкотоварни коли, които влизат на територията на България от горепосочените страни, се ползва следната мярка: влизат на територията на Република България, разтоварват транспортираните артикули и неотложно напущат територията на страната, като времето на прекосяване не може да надвишава 24 часа.



Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:



Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР