Освобождават предсрочно шеф Андре Токев, предаде Нова телевизия. Той излежаваше

...
Освобождават предсрочно шеф Андре Токев, предаде Нова телевизия. Той излежаваше
Коментари Харесай

Освобождават предсрочно шеф Андре Токев

Освобождават предварително началник Андре Токев, съобщи Нова телевизия. Той излежаваше 7-месечна присъда за шофиране в нетрезво положение, от която му оставаха още 2 месеца и 14 дни. За предварително освобождение бе належащо той да е изтърпял не по-малко от 1/2 от наказването си.

Съдът реши, че процесът на акомодация на Токев е протекъл безпроблемно. Той бил спокоен и уравновесен, не проявявал неприязън и настъпателност, което означавало, че няма зависимости, в това число от алкохол.

В пандиза шеф-готвачът се отличил с безупречна дисциплинираност и показал самодейност. Не можело да бъде възприеман като действителна заплаха за обществото. Токев приемал напълно отговорността за престъпното си държание, признавал виновност и показал настройки за смяна, показва в претекстовете си за предварителното му освобождение съда.

" Искам да кажа, че доста добре осъзнавам грешката си. В пандиза работя по 12 часа. С нищожни артикули демонстрирах ново равнище на готвене. Създадох условия по какъв начин да се работи. От 30 % посещаемост в стола, в този момент тя е 80 на 100. Има големи опашки за храна”, съобщи началник Токев пред съда.

И добави: „ Спортувам всеки ден сред 2 и 3 часа. Обучавам се по какъв начин да упражнявам. Написах план - да играем игри и да се социализираме. Началникът хареса плана, само че няма по какъв начин да бъде прибавен. Проведох доста диалози с младежи. Мисля, че всички тези неща способстваха да се социализирам добре. Мисля, че съм подготвен да напусна пандиза и да съм потребен на фамилията си”.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР