Освобождаването на Пригожин след бунта му е една от най-объркващите

...
Освобождаването на Пригожин след бунта му е една от най-объркващите
Коментари Харесай

Шефката на РТ си позволи да критикува Кремъл в Туитър: Пускането на Пригожин е подигравка със закона в Русия

Освобождаването на Пригожин след протеста му е една от най-объркващите тематики измежду съветското общество.

Къде се е чуло и видяло в историята въстаник в Русия да бъде освободен току по този начин?

Шефката на РТ, която е най-важният човек в Русия във връзка с осведомителната акция, скочи против Кремъл с пост в Туитър.

Тя разяснява по какъв начин по този начин Пригожин провежда протест против Кремъл, формирано му бе наказателно дело, а след това анулирано и той бе освободен да отиде в Беларус.

" Много се разяснява сега: Образуваха наказателно дело, а по-късно го пуснаха, той отпътува за Беларус, това е насмешка със законовите правила. Правните правила не са заповедите на Христос или скрижалите на Мойсей. Те са написани от хора, които пазят реда и стабилността в страната.

И в случай че в някои изключителни сериозни случаи се окаже, че те престават да извършват функционалността си, а извършват противоположното, тогава стават безсмислени. Изборът беше сред неприятно и чудовищно. "

Сейчас доста обсуждают: избор завели уголовное дело, а потом отпустили, уехал в Белоруссию, это же подигравка над юридическими нормами. Юридические нормы — это не заповеди Христовы и не скрижали Моисеевы. Их пишут люди, чтобы они защищали правопорядок и стабильность в стране.
— Маргарита Симоньян (@M_Simonyan)
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР