Освободиха срещу подписка мъжа, който бе обвинен в блудство срещу

...
Освободиха срещу подписка мъжа, който бе обвинен в блудство срещу
Коментари Харесай

Пуснаха от ареста мъжа, блудствал и бил с кабел психичноболна

Освободиха против " подписка " мъжа, който бе упрекнат в блудничество против психичноболна жена, оповестиха от районния съд в Дупница.

Жертвата е споделила, че е била заплашвана и удряна с електрически кабел по главата.

Съдът обаче е решил, че от събраните на този стадий доказателства не може да се направи обосновано съмнение, че обвиненият е осъществил блудничество.

По отношение упражнено принуждение също не са събрани доказателства, с изключение на данните от потърпевшото лице, само че три дни след действието на същата е осъществен медицински обзор и не се сочат установени пострадвания, каквито при всички положения биха останали при удар с кабел по главата и тялото, стимулират се от съда.

Преценено е, че няма заплаха обвинения да се укрие или да извърши други закононарушения. Той не е осъждан, само че е оправдан по право във връзка с действия, осъществени през 1984 година и 1995 година, които не касаят половата цялост. С оглед събитието, че въпреки всичко са налице данни, че вероятно е осъществено или е изработен опит за някакво полово посягане и поради здравословното положение на потърпевшото лице, съдът смята, че следва да вземе мярка за неотклонение „ Подписка ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР