Освободиха корнербека Камерън Сътън, докато полицията във Флорида продължава да

...
Освободиха корнербека Камерън Сътън, докато полицията във Флорида продължава да
Коментари Харесай

Лъвовете освобождават Камерън Сътън, докато полицията продължава издирването на корнербека на фона на обвиненията в батерии

Освободиха корнербека Камерън Сътън, до момента в който полицията във Флорида продължава да търси 29-годишния състезател от НФЛ, търсен по обвинявания в битова батерия.

Лъвовете оповестиха преместването в четвъртък, единствено един ден откакто шерифът на окръг Хилсбъро издаде прессъобщение с молба за помощ от обществеността за намирането на Сътън.

Камерън Сътън (1) от Детройт Лайънс в сбирката на тима по време на загрявките преди мача против Денвър Бронкос на Форд Фийлд на 16 декември 2023 година в Детройт. (Ryan Kang/Getty Images)

Според органите на реда Сътън е търсен посредством удушаване.

Говорител на офиса на шерифа сподели пред Detroit Free Press, че заповедта е била издадена на 7 март, откакто е дала отговор на позвъняване по-рано тази заран за случай с домашно принуждение, включващ Сътън и неидентифициран женски пол.

„ Връчихме заповедта му на седмия поради всички доказателства, които намерихме там “, сподели представителят Фил Мартело пред из...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР