Освободеният от Управителния съвет на ЮЗДП Марин Катранджиев подаде документите

...
Освободеният от Управителния съвет на ЮЗДП Марин Катранджиев подаде документите
Коментари Харесай

Емблематични имена в битката за управление на ЮЗДП! Областният лидер на ПП- ДБ М. Граченов, зам. кметът на Илко Стоянов, М. Петрова, М. Катранджиев, сред кандидатите в конкурса за членове и председател на УС

Освободеният от Управителния съвет на ЮЗДП Марин Катранджиев подаде документите си за присъединяване в оповестения състезанието за шеф, ръководител и член на управителния съвет на югозападното държавно дружество, разбра Struma.com.

Катранджиев ще мери сили със настоящия шеф В. Чамбов, който също е подал документи за присъединяване в състезанието за шеф. Марин Катранджиев ще се състезава за поста ръководител с регионалния водач на ПП- Демократична България Марио Граченов, Мария Петрова, зам. кмет от екипа на някогашния кмет Илко Стоянов, Галина Райчева и Емилия Петкова. Мария Петрова, която към момента е на работа в общината е подала документи и за състезанието за член на УС, дружно с Катранджиев и юриста Мария Маринова от София.

Кандидатите са позволени до писмената част, отбрана на знанията, уменията и вижданията им за развиване на предприятието, а вторият стадий е изявление, събеседване с изпитна комисия. Интересно е, че освободеният със заповед на министър К. Вътев, през октомври Марин Катранджиев, който бе дълготраен член на управителния съвет на предприятието, щурмува всички постове, за които са оповестени състезания.

Места в управата си търси и банскалията от ПП-ДБ Граченов, чиято майка към този момент е част от екипа на новия кмет Методи Байкушев. Младият Граченов сега е ръководител на УС. Още преди да е напуснала община Благоевград Мария Петрова, която влезе в екипа на Илко Стоянов, идвайки от ЮЗДП, още веднъж е декларирала желанието си за връщане в предприятието, освен това на управителна служба.

Не е ясно какъв ще е изходът от състезанието, а и е допустимо да има изненади за мястото на шеф, защото при започване на декември е делото, което заведе против министерството уволненият шеф Дамян Дамянов.

Според осведомени, Дамянов има действителен късмет да бъде върнат от съда на поста, от който бе освободен за броени часове с неразбираеми претекстове. Интересни управнически процеси стартират да текат в югозападното дружество, ще ви съобщим детайлности скоро.

Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР