Освободеният директор на Пирогов д-р Валентин Димитров обясни, че още

...
Освободеният директор на Пирогов д-р Валентин Димитров обясни, че още
Коментари Харесай

Д-р Валентин Димитров не е официално информиран за отстраняването си от Пирогов

Освободеният шеф на " Пирогов " доктор Валентин Димитров изясни, че още не е публично осведомен за отстраняването си пред.

Как се стигна до това?

Решението за освобождението на доктор Валентин Димитров е подписано от здравния министър ден преди Христо Хинков да популяризира информация за одитен отчет с финансови нарушавания в " Пирогов ", станали в интервала от лятото на предходната година доникъде на тази.

По думите на Хинков болничното заведение е в неприятно финансово положение. Часове след тази поръчка от " Пирогов " обявиха, че одитният отчет не е връчван на управлението и че болничното заведение няма нито лев просрочия, даже е изведена на облага.

От юни предходната година лечебното заведение е проверявано от разнообразни органи, които не са открили нарушавания или финансови злоупотреби, показаха от управлението.

От информация в Търговския указател излиза наяве, че за краткотрайно изпълняващ длъжността шеф на " Пирогов " до осъществяване на конкурс е назначен доктор Константин Димов, лицево-челюстен хирург в Университетската болница " Света Анна ", пишат още на уеб страницата си от Българското национално радио.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР