Освободени са всички пътници на автобус, които бяха взети за

...
Освободени са всички пътници на автобус, които бяха взети за
Коментари Харесай

Заложническата драма с автобус в Украйна приключи, нападателят е задържан

Освободени са всички пасажери на рейс, които бяха взети за заложници от въоръжен мъж в Луцк, в западната част на Украйна , съобщи Франс прес.

" Всички заложници са освободени ", сподели във " Facebook " заместник-министърът на вътрешните работи Антон Гераченко.

Украинските управляващи оповестиха в началото за двайсетина пасажери, взети за заложници. Но Службата за сигурност на Украйна посочи след интервенцията по освобождението им, че те са били 16.
 заложници Украйна БГНЕС
Нападателят пусна първо трима заложници - стара жена, младеж и бременна млада жена. След това са освободени останалите 13 души при интервенция на специфичните сили и на полицията, се споделя в официално съобщение на Службата за сигурност на Украйна.

Похитителят се е предал на полицията. " Мъжът, който взе заложници в рейс в Луцк, бе задържан ", сподели министерството на вътрешните работи в " Телеграм ".

Украинският президент Володимир Зеленски извърши по-рано искане на похитителя и разгласява видео, в което прикани хората да гледат документалния филм от 2005 година " Земляни ", съобщи ДПА.
 заложници Украйна БГНЕС
В него се преглежда употребата на животни за домашни любимци, за научни проучвания, за произвеждане на облекла и за храна.

" Всеки би трябвало да гледа кино лентата от 2005 година " Земляни ", сподели Зеленски в шестсекундното видео, качено в обществената мрежа " Facebook ".

Според информация в медии мъжът е два пъти осъждан и е създател на онлайн книга на име " Философия на нарушител ".

Той е с душевен отклонения, заяви на брифинг след спецоперацията министърът на вътрешните работи Арсен Аваков, представен от ТАСС. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР