Осветлението на стадион Лoкомотив в столичния квартал Надежда е

...
Осветлението на стадион Лoкомотив в столичния квартал  Надежда е
Коментари Харесай

Осветлението на ст. Локомотив изградено с личен кредит на клубния шеф

Осветлението на стадион " Лoкомотив " в столичния квартал " Надежда " е издигнато с персонален заем от притежателя на " Локомотив " (София) Иван Василев, съобщи той на конференция.

" Направил съм го поради почитателите, с цел да са щастливи и тъй като това е тимът на моето сърце. Искам да благодаря и на БФС, който разреши на нас и на " Спартак " (Варна) да получим краткотраен лиценз за мачове в светлата част на денонощието. Така печелят футболът и последователите. И не виждам единствено за нас, а и за " Спартак ", също тим с обичаи ", съобщи още Василев, представен от Българска телеграфна агенция.

" Първият ни мач в неделя против " Черно море " (Варна) е доста значим от прочувствена позиция. Защото това е първата ни домакинска среща в Първа лига в новата епоха на " Локомотив ", която ще се организира на нашия си стадион. Знаете, че до момента играехме на националния поради липса на лиценз ", добави предприемачът.

Собственикът на клуба изясни, че се работи по входящи прехвърляния и до края на трансферния интервал ще има такива. Вече месец и половина се точат диалози с футболист, който е с доста добра визитка, само че позитивен отговор от него към момента няма.

Василев поздрави БФС за решението да усили Първа лига от 14 на 16 тима, най-много тъй като в идващите два тима, които в този момент влизат, ще има повече български футболисти.

" Относно финансирането, терзания имам от 2015-а година насам, само че се оправяме. Не знам по какъв начин ще се отрази цялата тази инвестиция в осветлението на работата на клуба като цяло. Искам да подобрим стадиона, само че без държавна помощ, единствено с нашите благоприятни условия, още 100 години можем да се трудим и отново няма да имаме стремежи от мене резултат. Очаквам осветлението да бъде инсталирано в края на месеца, сред 21-и и 25-и юли. През август пък би трябвало да отвори порти и фен-магазинът ", рече Иван Василев.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР