Осветлението на Сектор А на Колежа пък вече е изцяло

...
Осветлението на Сектор А на Колежа пък вече е изцяло
Коментари Харесай

62 прожектора вече огряват Колежа

Осветлението на Сектор А на " Колежа " пък към този момент е напълно инсталирано. Всичките 62 прожектора са поставени. През идната седмица още толкоз ще бъдат пставени и на Трибуна Изток.

124 прожектора ще осветяват стадион " Христо Ботев " към този момент. След монтирането на козирките на секторите зад вратите ще бъдат поставени още 28.

С плексиглас ще бъде ограден секторът за посетители на " Колежа ". Той е обособен и с железни такива, само че с цел да не се хвърлят премети и да не се оставят огромни буферни браншове, ще се постави и висока плексигласова ограда, като на стадиона в Разград. Тя към този момент е поръчана от футболния клуб, което е част от уговорката на Ботев да влага в стадиона, написа " Пловдивнюз ".

Междувременно продъжава ударната работа по строителството. Вече са подготвени санитарните възли на Трибуна Изток. Поставят се и номерата на редовете. От през днешния ден ще стартира монтирането на 18 000 седалки, които би трябвало да са подготвени до края на март. Както е известно, от Ботев си сложиха за цел да одобряват Левски на " Колежа " в края на април.
 Балтазар залага на четирима българи за дербито против Локомотив
Балтазар залага на четирима българи за дербито против Локомотив

Малко по насила, само че...
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР