Освен завършването на важната инфраструктура - и Хемус“, и пътища,

...
Освен завършването на важната инфраструктура - и Хемус“, и пътища,
Коментари Харесай

Николай Нанков: Заводът за електромобили в Ловеч - поредната партенка на ПП

" Освен завършването на значимата инфраструктура - и „ Хемус “, и пътища, и ВиК, през днешния ден поех значим ангажимент към гласоподавателите от област Ловеч - да бъде притеглен огромен вложител, който да обезпечи работни места с високи приходи за локалните. Стотици симпатизанти от всички общини в региона се стекоха на срещата ни през днешния ден с водача на ГЕРБ Бойко Борисов. Горд съм и съм признателен, че животът ме срещна с всички наши съидейници от целия район, които препълниха залата. Горд съм и съм признателен, че познавам персонално всеки един от тях и че сме дружно. Отношенията ни се крепят на нещо скъпо - доверието. "

Това написа Николай Нанков в своя фейсбук профил.

Убеден съм, че на 2 април с вота си жителите ще покажат отрицателното си отношение към мошениците от Политическа партия, които ускориха страната по пътя на безвремието и упадъка, добавя той.

" Хората в района виждат, че по този начин предстоящата от тях автомагистрала „ Хемус “ си стои, както я оставихме ние преди 2 години. От тогава са направени едвам 55 метра. Политическа партия дават обещание да я довършват - мислят, че хората не помнят, че те я стопираха. Щели да вкарват немски правила за планиране - но ние ги въведохме 2018 година с мой автограф.

Щели да усилват гаранционните периоди в строителството - но ние ги въведохме 2019 година Шарлатани! И партенката на Политическа партия със завода за електрически автомобили в Ловеч не е забравена - по този начин си стои празно поле. Вместо цех, построиха фотоволтаици. Поредната шмекерия на тия задокеански измамници. И историята с язовира на Пазар дере не е забравена - източиха го за два дни, с цел да може Кирил Петков да върви да се снима и да лъже безобразно ", написа Нанков и добавя:

" Длъжни сме след тези избори да създадем кабинет - за положителното на България и жителите. Категоричен съм, че до месец след съставянето на устойчиво ръководство и избора на естествен районен министър, ще рестартираме градежа на „ Хемус “, при съблюдаване на всички нормативни условия. Защото Политическа партия се бият в гърдите, че има по какъв начин. Ама не знаят по какъв начин. Е, ние знаем. "

Гласувайте на 2 април с номер в бюлетината! 
За да бъде България постоянна още веднъж!

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР