Освен за слушане на музика, портативният високоговорител може да се

...
Освен за слушане на музика, портативният високоговорител може да се
Коментари Харесай

Huawei AM08 Bluetooth Speaker – елегантна безжична колонка

Освен за слушане на музика, портативният високоговорител може да се употребява и за диалози

Портативната тонколонка Huawei AM08 Bluetooth Speaker предава звука от смарт телефона на разстояние до 10 метра

Безжичните аудио колонки са все по-често срещан аксесоар, което е обяснимо поради безспорните им преимущества – те са по-удобни, защото не изискват свързване по кабел към смарт телефона или преносимия компютър, имат поглъщащ тримерен тон, а по-усъвършенстваните модели поддържат и хендсфри диалози.

Елегантна, с изящна направа и първокласен 360-градусов тон – това са отличителните белези на Huawei AM08 Bluetooth Speaker. Безжичната аудио колонка също така е многофункционална и може да се употребява освен за слушане на музика, само че и за диалози. Съвместима е с всички известни смарт телефони, включително моделите на Huawei, Samsung, HTC и епълските iPhone устройства.

С форма на лебед и алена „ дишаща ” светлина, която се усилва и избледнява дружно с музиката, Huawei AM08 Bluetooth Speaker, предлагана от онлайн магазина Tomtop, е стилно допълнение към всеки интериор. Излъчва мека светлина, която не натоварва очите даже и на мрачно.

Huawei AM08 Bluetooth Speaker се ръководи комфортно от сензорния панел

360-градусовият съраунд тон е достоверен и натурален, като за това способстват и неодимовите магнити. Многофункционален бутон обезпечава елементарно ръководство на няколко интервенции: Отговаряне на повикване/Край на повикване/Пускане/Пауза/Двойка).

Портативната аудио колонка Huawei AM08 Bluetooth Speaker използва водещ в промишлеността CSR Bluetooth 4.0 чип за оптимална съгласуваност, съгласуемост, безжичен обсег и живот на батерията. Можете да свържете по едно и също време две устройства към високоговорителя.

Huawei AM08 Bluetooth Speaker излъчва мека алена светлина

Huawei AM08 Bluetooth Speaker поддържа „ хендсфри ” режим, има микрофон с висока разграничителна дарба и вградена технология за понижаване на шума, която обезпечава явен и реален тон при диалози. Можете да организирате висококачествени диалози със „ свободни ръце ” в офиса, в колата или вкъщи.

В допълнение, колонката дава опция за персонализирани тонове за уведомяване, а в горната й част има комфортен сензорен панел, който разрешава избиране на песни и контролиране на силата на звука. Литиево-йонната полимерна батерия се зарежда комфортно през micro-USB порт.

Тонколонката има дребни размери и грациозен тип

Huawei AM08 Bluetooth Speaker има безжичен обсег към 10 метра, оптималната мощ на звука 83dB и теоретична мощ 1,8W. Зарежда се за към 3 часа и може да работи самостоятелно в продължение на 4 часа. Има размери 8,3х8,3х8,0 см и тежи 250 грама.

Корпусът на тонколонката е изработен от висококачествени материали, има дебелина 2,5 мм и е минал 106 тествания за здравина, екологичност и продуктивност, твърди производителят. Huawei AM08 Bluetooth Speaker се предлага сега за $19,99 в онлайн магазина Tomtop. Комплектът включва самата колонка, захранващ кабел и управление за потребителя.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР