Освен вота на недоверие срещу правителството, ГЕРБ е внесла в

...
Освен вота на недоверие срещу правителството, ГЕРБ е внесла в
Коментари Харесай

Освен вот на недоверие, ГЕРБ внесе искания за промени в Изборния кодекс

Освен вота на съмнение против държавното управление, ГЕРБ е внесла в Народното събрание промени в Изборния кодекс, с които да се върне хартиената бюлетина с изключение на вота с машина. Това разгласи шефката на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова в коридорите на Народното събрание

Вчера от партията оповестиха, че внасят избор на съмнение против държавното управление поради несправянето му в областта на обществените финанси и стопанската система. Те са внесли 59 подписа в деловодството на Народното събрание за това.

Освен ГЕРБ, промени в Изборния кодекс за връщане и на хартиената бюлетина има импортирани и от Българска социалистическа партия. Затова хората на Бойко Борисов са предложили те да бъдат включени в дневния ред на Народно събрание за тази седмица.

Необяснимо е по какъв начин този план 2 месеца отлежава в чекмеджето на ръководителя на правната комисия, разяснява Атанасова.

Тя предложи и от парламентарната естрада точката да бъде включена в програмата на Народно събрание за тази седмица, само че шефът му Никола Минчев отхвърли да го подложи на гласоподаване с обяснението, че не са изтекли периодите за закона по устав.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР