Освен важните и сериозни новини, всеки ден по света и

...
Освен важните и сериозни новини, всеки ден по света и
Коментари Харесай

Седмицата в абсурди

Освен значимите и съществени вести, всеки ден по света и у нас се случват впечатляващи парадокси. Actualno.com събра неуместните вести от миналата седмица, тъй като иронията и сарказмът са част от живота ни и около тях се прокрадват доста значими събития, заслужаващи внимание. Абсурдите са значими, тъй като откакто им се удивим и посмеем от сърце, разбираме каква смяна ни е нужна, с цел да живеем по-добре.
В последователен порядък, седмицата в парадокси наподобява по този начин:

КРАВЕФЕРМА ДАВА 3000 ЛВ. ЗАПЛАТА НА ЖИВОТНОВЪД БЕЗ ОПИТ, КАНДИДАТИ НЯМА
Обява за работа предлага 3000 лева заплата за животновъд без профилирано обучение и опит. Отпуска му се къща с лятна кухня и двор, където да живее. Въпреки, че работата се прави главно от машини, претенденти няма.
Коментар на Actualno.com : Шефе - това, че изобщо има преглед, би трябвало да ти демонстрира, че в действителност те обичам, не е за парите...
МАЗИЛКА ПАДНА ВЪРХУ ДЕТЕ В ПЕРНИК
Мазилка от рушащата се постройка на някогашния битов комбинат в Перник падна върху главата на дете. В общината неведнъж са подавани сигнали за положението на постройката.
Коментар на Actualno.com : Не може ли да получим малко помощ от ориста и един път такава мазилка да падне върху главата на общинар? Може би тогава някой ще си свърши работата.
БЪЛГАРИЯ ИЗПРЕВАРВА СЕРИОЗНО ЕВРОПА Пожарна охрана МЛАДИ ХОРА, КОИТО НИТО УЧАТ, НИТО РАБОТЯТ
167 000 млади българи нито учат, нито работят. В съпоставяне с останалите европейски страни, в България неработещите младежи са 22%, а в Европа са приблизително 12%.
Коментар на Actualno.com : И за какво да го вършат? Важното е, че родителите им преди време, да са живи и здрави, са учили и в този момент работят.
МАЙКИ ГОТОВИ НА ПРОТЕСТ В ПОДКРЕПА НА СОЦИАЛНИЯ МИНИСТЪР
След като общественият министър Бисер Петков подаде оставка поради несправяне с казуса с майките на деца с увреждания, се оказа, че самите те са срещу оставката му и го поддържат.
Коментар на Actualno.com : У нас очевидно даже една оставка не може да бъде подадена свястно и разумно.
ВОЕНЕН ХЕЛИКОПТЕР ПАДНА В РАЙОНА НА ЛЕТИЩЕТО В ПЛОВДИВ
Военен хеликоптер падна в региона на Летище Пловдив и авиобаза Крумово. Двама водачи са починали, като се оказа, че те са имали сериозно малко летателни часове.
Коментар на Actualno.com : С античната техника, с която разполагаме, е изненадващо, че въобще някой към момента се навива да лети с нея.

СПИПАХА ШОФЬОР, ДРОГИРАН С 4 РАЗЛИЧНИ НАРКОТИКА
Полицията в Смолян спипа водач да кара кола, заслепен с 4 опиата. Проверката на лидера посочила, че е използвал кокаин, опиати, канабис и амфетамин.
Коментар на Actualno.com : Много ясно. Само слабаците взимат по 1 опиат.
БОРИСОВ: ДА СЕДНЕ ПЕТКОВ С МАЙКИТЕ И ДА НАПРАВЯТ ТАКА, ЧЕ ТЕМАТА ДА МИ съдебна експертиза МАХНЕ ОТ ГЛАВАТА
Казах сутринта на Бисер Петков да отива на работа. Така министър председателят Бойко Борисов разяснява обстановката с оставката на министъра на труда и обществената политика. Премиерът решил да остави Бисер Петков на работа, откакто на майките на децата с увреждания този министър им харесва и има разговор с него. " Да седнат и да създадат по този начин, че тази тематика да ми се махне от главата ", добави той.
Коментар на Actualno.com : Борисов да внимава с езика във връзка с сериозните проблеми в страната, че да не пристигна време, в което по избори народът да реши ГЕРБ " да му се махне от главата ".
РАДЕВ ОБЕЩА ОСТАВКИ ЗАРАДИ СЛУЧАЯ " ПЕЛОВ ", НО НЕ СВОЯТА, ЗАЩОТО съдебна експертиза СПРАВЯЛ С ВСИЧКО
Оставки и санкции след случая с убития дезертьор от пандиза Владимир Пелов ще има, само че министър Валентин Радев няма да желание да подава своето заявление за отдръпване, съобщи самият той. Радев е безапелационен, че не вижда нещо, с което не оправя.
Коментар на Actualno.com : Ма несъмнено. Валентин Радев е един от най-успешните, съответни и недопускащи неточности вътрешни министри в историята на страната. Не се оправя само с закононарушенията!

В ДОГОВОРА ЗА ДОБРОСЪСЕДСТВО ИМАЛО ДОСТАТЪЧНО ГАРАНЦИИ, ЧЕ МАКЕДОНИЯ НЯМА ДА ПРЕДЯВЯВА ПРЕТЕНЦИИ
" Ние държим новото име на Македония да не води до териториални искания или искания за еднаквост, просвета, история и така нататък В нашия контракт за добросъседство и съдействие, който към този момент е утвърден, има задоволително такива гаранции “, съобщи външният министър Екатерина Захариева.
Коментар на Actualno.com : То в контракта гаранции има. Само че самият контракт, съгласно текстовете в него, може да се анулира едностранно с най-обикновено писмо.

БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ОТКАЗА СРЕЩА С МАКЕДОНСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ ГЕОРГЕ ИВАНОВ
Българското държавно управление отхвърли среща с македонския президент Георге Иванов. „ Нашата позиция е кардинална и е ясна, както и на цялата интернационална общественост. Ясна е и позицията на президента на Република Македония. Българското държавно управление не вижда смисъл да бъде употребявано във вътрешнополитическите диспути в Скопие “, обявиха от Министерство на външните работи.
Коментар на Actualno.com : Потомъкът на античните македонци какво се чуди - не е ли привикнал на родна земя да е по този начин, по български?
НИКАКВИ НАРУШЕНИЯ ПРИ ПЕЕВСКИ НЕ ОТКРИ АНТИКОРУПЦИОННОТО ЗВЕНО СЛЕД ДВЕ ПРОВЕРКИ
Антикорупционната комисия не е разкрила никакви нарушавания при инспекциите на два сигнала против депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски. От думите на ръководителя ѝ Пламен Георгиев стана известно, че Пеевски е " един от най-проверяваните и най-чисти хора в страната и че е един от най-големите данъклоплатци ".
Коментар на Actualno.com : Блазе ни с такива чисти " съумели младежи ".

ЗАМ.-ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА " ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ " НЕ ОБЯСНИ КАК ЩЕ ДЕЙСТВА " ЕЗИКОВАТА " ПОЛИЦИЯ
На въпрос на Нова телевизия към зам.-председател на парламентарната група на " Обединени патриоти " Искрен Веселинов по какъв начин ще работи на процедура плануваният " езиков " механизъм да се постановат санкции сред 1000 и 5000 лв. на служители, в случай че не приказват български език, отговорът беше – а центърът на София да не е по-хубаво място, там англоезичните надписи са повече.
Коментар на Actualno.com : Да им извиним. На " патриотите " им е за безусловно първи път да оферират ненужни и безсмислени закони, които въобще си нямат визия по какъв начин ще ползват.
ХАОС В БОЛНИЦАТА В " ОВЧА КУПЕЛ ": ПАЦИЕНТИ ЧАКАТ С ЧАСОВЕ, ВЪРТЯТ съдебна експертиза СХЕМИ, ДИРЕКТОРЪТ - ЗАПЛАШЕН ОТ АРЕСТ
Месеци наред не престават нарушаванията и беззаконието в болничното заведение в Овча купел.
Коментар на Actualno.com : Това е то - овча работа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР