Освен в община Суворово затварят и училищата в още две

...
Освен в община Суворово затварят и училищата в още две
Коментари Харесай

Онлайн обучение в общините Вълчи дол и Провадия

Освен в община Суворово затварят и учебните заведения в още две варненски общини - Провадия и Вълчи дол, научи.

С решение от през днешния ден на Щаба за осъществяване на Плана за отбрана при бедствия всички учебни заведения на територията на община Провадия минават към онлайн образование от 11 ноември, което ще продължи до 24 ноември. Преустановяват се и всички извънкласни мероприятия (занимални, клубове, зелени учебни заведения, екскурзии и други) в учебните заведения.

Преустановяват се всевъзможни форми на действия работа с деца и възпитаници, отвън системата на предучилищното и учебното обучение, които се провеждат от физически и юридически лица, без значение от правно-организационната форма.

Ограничават се визитите на децата в детските ясли и детските градини, като по опция в детското заведение се одобряват деца, които нямат опция да бъдат изолирани в дома си с родител или възрастен човек.

При приемането на децата в детското заведение, наложително да бъде осъществявано мерене на температурата от здравно лица. При констатиране съществуването на признаци на остра вирусна зараза да се уведомят неотложно родителите на детето и то да бъде изведено в най-кратък период от детското заведение.

Сред въведените ограничения в общината е възбрана за посещаване на пенсионерски клубове и разпореждане работодателите да вкарат отдалечена форма за работа за чиновниците си.

С решение на Общинския щаб за осъществяване на проекта за отбрана при бедствия и повреди от 7 ноември до 22 ноември във Вълчи дол се преустановяват образователните занятия и всички извънкласни мероприятия (занимални, клубове, зелени учебни заведения, екскурзии и други) в учебните заведения. При опция се вкарва отдалечена форма на образование.

Ограничават се визитите на децата в детските ясли и детските градини, като по опция в детското заведение се одобряват деца, които нямат опция да бъдат изолирани в дома си с родител или възрастен човек. При приемане на децата в детското заведение наложително да бъде осъществено мерене на температура от здравно лице.

При констатиране съществуването на признаци на остра вирусна зараза да се уведомят неотложно родителите на детето и то да бъде изведено в най-кратък период от детската градина.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР