Освен убийството на Красимир Каменов-Къро в ЮАР има много следи,

...
Освен убийството на Красимир Каменов-Къро в ЮАР има много следи,
Коментари Харесай

Демерджиев: Убийците на Къро са взели нещо важно от касата му

Освен убийството на Красимир Каменов-Къро в ЮАР има доста следи, които насочват към нещо друго, което е доста забавно. Касата му е отворена и е взето нещо значимо. Предвид че в къщата има оставени доста полезности, може да става дума за нещо по-важно – документи и информация.

Това загатна някогашният длъжностен вътрешен министър Иван Демерджиев по Би Ти Ви.

Когато си умъртвил четирима индивида, а по-късно се насочиш и към още нещо друго в къщата, поемайки спомагателен риск, очевидно става дума за нещо забавно, разяснява още Демерджиев.

Той сподели още, че има доста оперативна информация по случая, която се чака да стигне до жителите, а в случай че не стигне, той щял да пристигна още веднъж в студиото и да я опише.

Дали има хора в България, които имат интерес от убийството, дали има такива, които имат интерес от осъществените дейности в къщата, за които стана дума, това следва да се обясни, сподели Демерджиев.

Бившият длъжностен министър на вътрешните работи отхвърли да даде повече детайлности от следствените дейности, само че добави, че представители на полицията на ЮАР следва да дойдат в България.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР