Освен убийствата на тези четирима българи в ЮАР има и

...
Освен убийствата на тези четирима българи в ЮАР има и
Коментари Харесай

Демерджиев с нови разкрития за разстрела на Къро

Освен убийствата на тези четирима българи в ЮАР има и други неща, които насочват към други следи, разяснява някогашният длъжностен вътрешен министър Иван Демерджиев пред БТВ във връзка убийството на Красимир Каменов-Къро и още трима негови близки . По думите му следствието напредва.

„ След като убиваш 4 индивида, и по-късно оставаш в къщата, значи има някаква причина ", счита Демерджиев. Без да дава детайлности, той посочи, че причинителите на закононарушението в ЮАР са „ направили и други дейности в къщата “.

„ Когато се прицелиш в избрани места в една къща и си решил да извършиш още нещо там… Да отвориш едни каси и да се вземе тяхното наличие. Не мога да приказвам допълнително елементи. Разбити са едни каси и са взети някои неща ", разгласи Демерджиев. Той акцентира, че управляващите в Република Южна Африка са изразили подготвеност да пратят у нас проверяващи, които да работят дружно с българската полиция по случая с разстрела.

Бившият длъжностен вътрешен министър не уточни какво тъкмо е взето от къщата на Красимир Каменов-Къро.

„ Интересното е, че има доста полезности в къщата, явно нещо друго е взето ", посочи Демерджиев. Той чака органите за следствие да дадат отговор на тези въпроси.

 „ Далеч не считам, че няма други забъркани в убийството, истината би трябвало да излезе нескрито, всички версии би трябвало да бъдат тествани, в това число и дали хора в България имат интерес към неща в жилището на Къро ", настоябившият силов министър.  

Демерджиев увери, че няма предпочитание да заема пост в администрацията на президентството и да става консултант на президента Румен Радев.

„ Ако се явя на избори - дали локални или други избори, хората ще оценят това, което са видели от моя страна ", счита юристът.




 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР