Освен тримата, с които от Локомотив (Пловдив) обявиха вчера, че

...
Освен тримата, с които от Локомотив (Пловдив) обявиха вчера, че
Коментари Харесай

Още един чужденец си тръгва от Локо

Освен тримата, с които от Локомотив (Пловдив) оповестиха през вчерашния ден, че се разделят - Мустафа Абдулахи, Уирис Густаво и Мирза Хасанбегович, се чака още един чужднец да напусне. Обсъждано е името на халфа Валентино Пулиезе. Швейцарецът с италиански корени също пристигна на " Лаута " през зимата, като бе предложен от Пеетър Александров. Той се пребори за контракт, само че променената конюнктура в световен проект е на път да приключи престоя му в Пловдив.

През пролетния дял от сезона Пулиезе записа общо 50 минути игра - 20 при успеха над Царско село и 30 при равенството с Витоша (Бистрица).

Пулиезе имаше упоритости да се наложи при " черно-белите " и да получи опция за изява на по-високо равнище даже против по-малко месечно заплащане, само че след интервала на изолираност поради ковид самият той е покрай решението, че ще е по-добре да се върне в родината си.

С Локо интензивно работи и последното от преди спирането - нападателят Доминик Малонга, който чака своя дебют за " смърфовете ".

" Меридиан Мач "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР