Освен това, защо трябва да използваме нещо, което разрушава нашето

...
Освен това, защо трябва да използваме нещо, което разрушава нашето
Коментари Харесай

Лекарско Предупреждение! Ако Сте Над 35 Години, Не Вземайте Това Хапче! Предизвиква Инсулти Или Сърдечен Удар За Секунди!

Освен това, за какво би трябвало да използваме нещо, което унищожава нашето здраве, когато природата предлага доста мощни болкоуспокояващи, които могат да работят също толкоз добре, без страничните резултати?

Вземете куркума да вземем за пример – това растение от семейство джинджифил нормално се употребява в прахообразна форма като фалшификация. Обаче подправката е употребена още от епохи за лекуване на разнообразни болести и положения в обичайна китайска медицина, а даже и науката е удостоверила, че може да лекува повече от 600 болести.

Ето по какъв начин да подготвите куркума, която може да лекува всевъзможен тип болежка в тялото ви, без никакви странични резултати:

Съставки:

куркума

пчелен мед

лимонен сок

чай

подготовка

Пригответе чаша от обичания си чай, по-късно смесете останалите съставки и изсипете горещия чай върху тях, написа zajenata.bg. Вземете три пъти на ден, с цел да намалите главоболието, болките в гърба и ставите, менструалните болки без да излагате здравето си на риск.
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР