Освен това ежедневната кремация, която по своему е сатанински акт,

...
Освен това ежедневната кремация, която по своему е сатанински акт,
Коментари Харесай

Будни граждани: Свински (софийски) гробища (ВИДЕО)

Освен това ежедневната кремация, която по своему е демонски акт, дали не е подтиквана от бездействието на Столична община под претекст, че няма места в гробищата, като с това се подкрепя замърсен частен гробищен бизнес. Години наред жителите на София са принудени да дишат всекидневно мръсния въздух от прахови частици, газове и прочие нечистотии, подбудени от бездействието на Столична община, като се оказва че дишат и праховите частици на изгорените свои съграждани, бълвани от комина на гробищата.

А що се касае достъпа до гробните места, то в случай че посетителите не са обрани пътьом, пристигайки на гробовете може да заварят гробното място изпочупено от цветнокожите предприемачи в каменоделния бизнес, защото Столична община и тук мълчешком подтиква тяхното битие, тъй като няма свое присъединяване в бранша за създаване на монументи и гробове.

В така наречен нов имот на Централни Софийски гробища в случай че човек е физически здрав, то някак би могъл едвам да стигне до мястото, където да изпрати своята майка, татко, наследник, щерка и непосредствен, само че в случай че е някой възрастен или трудноподвижен човек, това е задача невъзможна и дискриминация по отношение на тези, за които така и така Столична община не е основала условия за умерено напредване и в градска среда. Тук към този момент се вижда свирепата и безобразна действителност на „ грижата “ за столичани от кмета на Столична община и надолу по поточната линия.

Дори полевите гробища в страна по време на война, каквато е Украйна сега, наподобяват в пъти по-лицеприятно, в сравнение с тази подигравка с починалите и с към момента живите софиянци!

Гробищата наподобяват като че ли са по-зловещи от самата гибел!

Идете и вижте!

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР