Освен топлото посрещане на Володимир Зеленски при Румен Радев, което

...
Освен топлото посрещане на Володимир Зеленски при Румен Радев, което
Коментари Харесай

При посещението на Зеленски шефът на нашата НСО бил командировка в Брюксел

Освен " топлото " посрещане на Володимир Зеленски при Румен Радев, което ни, източници на Клуб Z означиха и друго вълнуващо съвпадане тъкмо при еднодневната аудиенция на украинския президент.

При такова топ посещаване на разположение, отговарящо на най-висока допустима степен на риск, шефът на НСО ген. Емил Тонев се е оказал... на тридневна командировка в Брюксел. Той водел и единия от заместниците си полк. Бойко Василев.

Така цялата активност е оставена на плещите на втория зам.- шеф на охранителната работа Милен Русев. Като нашите източници са безапелационни, че за визитата на украинския държавен глава се е знаело преди брюкселската командировка.

Хора от НСО означават, че по протокол освен това събитие от охранителния състав са мобилизирани 100% - стопират се всички отпуски и хора не се пускат в такива, с изключение на при изключителни слуачи. Освен това по закон началникът е и водещата фигура, която координира всички други сили - на Министерство на вътрешните работи, Жандармерия и прочие

Бригаден военачалник Тонев обаче отишъл да чете лекции пред студенти от 4 до 6 юни в европарламента. Поканата е била от депутата от ГЕРБ Андрей Новаков.

Нашите източници се питат и за какво въобще е нужно тяхната работа да е " дадена " на президента, откакто националната сигурност е прерогатив и от отговорностите на Министреския съвет.

Иначе бригаден военачалник Емил Тонев е назначен с Указ от 21 август 2020 година на Румен Радев на служба Началник на Националната работа за защита. Преди това е минал по стъпалата на йерархията - бил е зам.-началник и и.д. шеф.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР