Освен суперфлагмана Xperia X1 и двата смартфона от среден клас

...
Освен суперфлагмана Xperia X1 и двата смартфона от среден клас
Коментари Харесай

Sony представи новия си най-бюджетен смартфон Xperia L3

Освен суперфлагмана Xperia X1 и двата смарт телефона от междинен клас Xperia 10 и 10 Plus, японската компания показа на MWC 2019 и бюджетния модел Xperia L3 .

Това е най-евтиният смарт телефон на Sony на ревюто. Смартфонът е оборудван с 5,7-инчов екран с HD+ резолюция и съответствие на страните 18:9, предпазен със закаленото стъкло Gorilla Glass 5.



Телефонът се базира на системата върху чипа MediaTek Helio P22 (MTK6762) с осем ARM Cortex-A53 процесорни ядра с тактова периодичност 2,0 GHz и интегрирания графичен ускорител IMG PowerVR GE8320. Налични са 3 GB оперативна памет, 32 GB флаш-диск и слот за външни карти памет с оптимален размер до 512 MB.

От останалите механически характерности можем да изброим двойна съществена камера с резолюция 13+5 мегапиксела с автоматизирано фокусиране и светодиодна фотосветкавица, предна камера с резолюция 8 мегапиксела без автоматизирано фокусиране. Скенерът за пръстови отпечатъци е подложен в профил. Поставени са NFC, LTE Cat.6 и GPS модули за безжична връзка, поддържат се две Nano-SIM карти.



Устройството работи под ръководството на операционната система Android 8 Oreo. Габаритните размери са 154 x 72 x 8,8 милиметра при тегло 162 грама.

На пръв взор корпусът на телефона наподобява стъклен, само че в действителност е изработен от висококачествена пластмаса. Предлагат се модели с черен, сребрист и златист цвят на корпуса.

Продажбите на смарт телефона Xperia L3 започват през месец март тази година.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР