Освен със силно развиваща се индустрия културната сцена на Пловдив

...
Освен със силно развиваща се индустрия културната сцена на Пловдив
Коментари Харесай

Подкаст | Изкуството е в застой, трябва му свеж подход

Освен със мощно разрастваща се промишленост културната сцена на Пловдив също става все по-жива. Градът под тепетата завоюва прозвището " Европейска столица на културата " за 2019 година, а неотдавна бе определен и като една от най-хубавите туристически дестинации в Европа в интернационалния конкурс European Best Destinations 2022.

В третия епизод на " Гласът на Капитал " от Пловдив ще ви срещнем с Цветелина Ангелова, младата артистка и скулпторка. Тя ще ни запознае в по-голяма дълбочина за това по какъв начин наподобява културната сцена от вътрешната страна и по какъв начин може да продължава да се развива. Ангелова приказва за проблемите на сцената, както и за потребността от по-голям фокус върху развиването на поле за изява за самостоятелните актьори.
Your browser does not support the audio element.
Ако този епизод ви хареса и желаете да слушате новите епизоди незабавно щом излязат, абонирайте се за " Гласът на " Капитал " в, или. Може да следите подкаста и като добавите този във вашата стратегия за подкасти.

Обратна връзка можете да ни изпращате на или в познатите ви профили на " Капитал " във Фейсбук и Twitter.
Реклама Свързани публикации Подкаст: Защо най-лошият вид е никой да не е отговорен за наводненията? 9 септември 2022, 14:15 Подкаст: Д-р Боряна Димитрова: за една холивудска усмивка 8 септември 2022, 14:01 Подкаст: Можем ли да станем вложители с 20 лева на месец? 5 септември 2022, 11:42 Подкаст | Главният инженер на " ППС мануфакчъринг " за разликите в бизнес културата с Азия 18 август 2022, 10:19 Подкаст | Управителят на " Телевик " за потребността от храброст да пробваш, без да те е боязън от неуспех 8 август 2022, 14:01 Вижте още публикации Посетете секцията Капитал Пловдив Специалното издание, отдадено на втория район в страната. Редакцията на вестника под тепетата следи политиката, стопанската система, бизнесът, инфраструктурата и културата в района. Всички текстове за района може да откриете тук. Към рубриката Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Антон Чепилски
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР