Освен с провокативни кадри и предизвикателна визия, Андреа винаги е

...
Освен с провокативни кадри и предизвикателна визия, Андреа винаги е
Коментари Харесай

Андреа взриви социалните мрежи с предизвикателни снимки от топ СПА локация в село Баня

Освен с провокативни фрагменти и предизвикателна визия, Андреа постоянно е впечатлявала и с избора на топ дестинации за своята отмора. Изпълнителката продължава да бъде вярна на себе си, както проличава от последните фотоси, с които взриви обществените мрежи.

През уикенда Андреа пусна няколко фрагмента от своя отмора в най-големия СПА център в България – Pulse Therme в разложкото село Баня. Това е новото горещо място за феновете на СПА туризма у нас и притегля както с разнообразните оферти за термални процедури, по този начин и с впечатляващия си размер от над 6000 кв.м. с открити и закрити минерални басейни и СПА зони.

От фрагментите проличава, че Андреа се е насладила пълноценно на престоя си в СПА центъра. Тя несъмнено е прекарала времето си по най-хубавия метод, с цел да се зареди за идните си музикални задължения

Освен впечатляващата конюнктура в СПА комплекса, вниманието притегля и невероятната форма, в която се намира Андреа. Тя е изваяла още по-елегантна фигура, с която справедливо може да се похвали.

Остава загадка дали модерният фитнес център и първокачествените СПА процедури в Pulse Therme са изиграли съществена роля за това или Андреа има и други свои способи за поддържане на фигурата, само че позитивните резултати несъмнено са налице. Това не убягна и от вниманието на нейните почитатели в обществените мрежи, които не пестят похвали и похвали за фрагментите и ситуацията.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР