Освен с аплодисмените от своите привърженици, лидерът на ГЕРБ Бойко

...
Освен с аплодисмените от своите привърженици, лидерът на ГЕРБ Бойко
Коментари Харесай

Освиркаха Борисов в Дупница

Освен с аплодисмените от своите последователи, водачът на ГЕРБ Бойко Борисов беше посрещнат в Дупница от освирквания и подвиквания "предател " и "не те е позор ". Бившият министър председател отиде в града по случай празника му. Заедно с него бяха Томислав Дончев и Христо Терзийски, а на назад във времето и някогашният финансов министър Владислав Горанов.

"Не се поддавайте на провокации... Платените от "Да, България " - няколко индивида от Благоевград ", посъветва Борисов своите симпатизанти. Той счита, че "в момента би трябвало да се търси обединяване, а не разцепление, заради което Румен Радев към този момент не може да заема поста на президент ".

"Последната дума на хората би трябвало да бъде победа и да се ненавиждаме. Готов съм да подам ръка на всяка партия, която застане до лекарите и се имунизира. Стига да създадем 50-60 хиляди имунизирани дневно ", сподели още някогашният министър председател, който предходната пролет през март посред третата вълна на пандемията отвори моловете, учебните заведения, заведенията за хранене и тогава за месец починаха 3000 души. И ваксини нямаше, тъй като бяха блокирани за изборните комисии. Борисов не пропусна още веднъж да упрекна служебния кабинет, че единствено за 6 месеца е унищожил "това, което ние години градяхме ".

"Трябва да се срамим от това, което Радев и Кацаров направиха. Сутринта учениците няма да вървят на учебно заведение, а тази вечер могат да са в дискотеката ", възмути се Борисов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР