Освен прословутата целувка уста в уста, с която Никол Кидман

...
Освен прословутата целувка уста в уста, с която Никол Кидман
Коментари Харесай

Как се става баща тайно

Освен прословутата целувка уста в уста, с която Никол Кидман го поздрави по време на премиите Емми през 2017 година, не знаем съвсем нищо за персоналния живот на Александър Скарсгаард. Затова и новината, че е станал татко, идва напълно ненадейно.
 Актьорът (на земята) на премиерата на Infinity Pool

Актьорът (на земята) на премиерата на Infinity Pool

46-годишният шведски артист, който още тази седмица може да гледаме във финалния сезон на " Наследници " по НВО Мах, удостовери, че има бебе, пред Едноличен търговец. Това стана на аления килим на премиерата на сериала в Ню Йорк на 20 март.

Което не значи, че бебето се е родило в този момент. Всъщност половинката му - 43-годишната шведска актриса Тува Новотни, заяви, че е бременна още през април предходната година по време на премиите ELLE В родината й.
 Снимка 611285

Явно бебето се е родило в края на 2022 година, както удостоверяват някои папарашки фотоси на двойката Скардгаард-Новотни от Ню Йорк. На тях са двамата с бебешка количка. За момента не се знае нито полът, нито името на детето.

Това е първо дете за Александър, най-големият наследник на Стелан Скарсгаард ( " Мамма Миа ", " Тор: Любов и гръмотевици " ). Тува Новотни пък има 16-годишна щерка Ела от предходна връзка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР