Освен прегазването на хора с автомобили и нападенията срещу униформени

...
Освен прегазването на хора с автомобили и нападенията срещу униформени
Коментари Харесай

Терористи призовават за дерайлиране на влакове

Освен прегазването на хора с коли и нападенията против униформени чиновници по сигурността, джихадистите приканват в последно време почитателите си да провокират дерайлирането на влакове в Европа, изрази безпокойствие френската полиция, представена от Франс прес и Българска телеграфна агенция.

"Важно е да се подчертаят неотдавнашните апели на терористични организации, ориентирани към "вълци единаци ", които са подстрекавани да причинят в Европа дерайлиране на влакове, горски пожари и отравяне на храни ", се споделя в депеша на Генералната дирекция на националната полиция от началото на септември, разкрита от в. "Паризиен ".

Според текста транспортната инфраструктура и средства имат "много структурни недостатъци " и са "привилегирована цел ", изключително гарите.

Туристическите места също би трябвало да се следят по-бдително, защото при положение на атентат има капацитет за повече човешки жертви.

Заради зачестилите офанзиви с коли, в документа се споделя, че шефовете на паркинги и водачите би трябвало да алармират неотложно за всяка кражба или подозрителни дейности.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР