Освен по червения килим за наградите Оскар, знаменитостите имаха възможност

...
Освен по червения килим за наградите Оскар, знаменитостите имаха възможност
Коментари Харесай

От изискан стил до очебийна липса на вкус: Партитата след наградите Оскар

Освен по аления килим за премиите Оскар, звездите имаха опция да разходят тоалети и на празненствата след церемонията за влиятелните киноотличия.

 
И както на самото наградно шоу, по този начин и на последвалите го празненства, звездите демонстрираха както изтънченост и жанр, по този начин и очебийна липса на усет, написа в. " Дейли експрес ".

 
Едно от водещите празненства след Оскарите, проведено от сп. " Венити феър ", по традиция събра куп звезди. Според наблюдаващите " сензационна " осанка и избор на тоалет е демонстрирала 49-годишната актриса Рене Зелуегър . Звездата от " Дневникът на Бриджит Джоунс " беше заложила за празненството на черна прилепнала по тялото рокля с правоъгълно деколте, обемни ръкави и цепка на бедрото.
 Рене Зелуегър Рене ЗелуегърGulliver/Getty Images
Лесли Ман сподели превъзходна визия в кремава рокля без презрамки и ръкави, гарнирана с " водопад " от пера в същия звук.-->
 Лесли Ман ​​​​​​​Лесли МанGulliver/Getty Images
В обхванала тялото ѝ алена рокля с една презрамка, впечатляващ съблазън съгласно наблюдаващите излъчва 46-годишната Трейси Елис Рос.
 Трейси Елис Рос Трейси Елис РосGulliver/Getty Images
Зашеметяваща в " полуголата " си сребриста рокля е и манекенката Рейвън Лин .
 Рейвън Лин Рейвън ЛинGulliver/Getty Images
На другия полюс стилните спецове слагат актрисата София Вергара , която се появи на празненството на сп. Vanity Fair с черна рокля, изобилстваща от пухкави елементи. Макар да разкрива обилно гърдите на колумбийската звезда, тоалетът е по-скоро нагизден, означават критиците.
 София Вергара София ВергараGulliver/Getty Images
" Събиращ очите ", само че не в позитивния смисъл, е и изборът на 60-годишната комедийна звезда и певица Меган Мълали , заложила на златист тоалет с леопардова щампа.
 Меган Мълали Меган МълалиGulliver/Getty Images
Сред гостите на празненството на сп. Vanity Fair е Сара Мърдок , внучката на магната Рупърт Мърдок. Изборът ѝ накара стилните наблюдаващи да употребяват думата " бозав ".
 Сара Мърдок Сара МърдокGulliver/Getty Images
Празненството на фондацията на Елтън Джон събра куп модели. Сред най-добре облечените стилните наблюдаващи откроиха Лаис Рибейро с ефирна рокля в прасковен цвят, и Шанина Шейк с прилепнала по тялото и разкриваща бедрото черна рокля с виненочервена апликация.
 Лаис Рибейро и Шанина Шейк Лаис Рибейро и Шанина ШейкGulliver/Getty Images
На черна сатенена рокля се беше спряла и бразилската хубавица Изабели Фонтана .
 Исабели Фонтана Исабели ФонтанаGulliver/Getty Images
И тук не липсваше хубавица с " полугола " сребриста рокля в лицето на 27-годишната Джасмин Сандърс .
 Джасмин Сандърс Джасмин СандърсGulliver/Getty Images
Сред най-зле облечените звезди на празненството на фондацията на Елтън Джон стилните наблюдаващи откроиха " бледолилавото провинение " на Леона Луис , заложила на рокля и грим в този цвят.
 Леона Луис Леона ЛуисGulliver/Getty Images
Критичният взор на стилните експерти не подмина и Румър Уилис , избрала натруфена зелена рокля с висока яка, дантела и копчета в алено и златисто, съчетана с черни обувки на платформи.
 Румър Уилис Румър УилисGulliver/Getty Images
Недоумение породи и изборът на манекенката Лидия Хърст - искрящо худи, съчетано с блестяща сребриста пола.
 Лидия Хърст Лидия ХърстGulliver/Getty Images
В сребристо беше издържана и роклята на актрисата Тори Бърч, която обаче съгласно наблюдаващите е била прекомерно неофициална за нощта на Оскарите.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР