Освен на премиерско жителите на Банкя скоро ще се радват

...
Освен на премиерско жителите на Банкя скоро ще се радват
Коментари Харесай

Звезда от Дързост и красота ще става съсед на премиера

Освен на премиерско жителите на Банкя скоро ще се радват и на холивудско наличие. Кинозвездата Клейтън Норкрос от " Дързост и хубост “ следващата година щял да заживее в България, откакто си купил парцел в родното място на министър-председателя Бойко Борисов.

Това се случило с помощта на братя Аргирови, които зарязаха пеенето за сметка на бизнеса с недвижими парцели, от който се устоят в последното десетилетие. Те също избраха да се открият трайно измежду спокойствието на Банкя след дълготраен гастрол из скандинавските страни, като сега си строят дворец там и напълно скоро ще бъдат новодомци. Естрадните митове убедили и екранния Торн Форестър, с който са в топли другарски връзки, да влага в къща в близкото до столицата градче.

Звездата от " Дързост и хубост “ се впечатлил ужасно от спокойствието и природата в региона и по този начин бързо решил да направи покупката. Освен със самия министър председател на страната и с положителните си другари Аргирови, Клейтън Норкрос ще бъде комшия с други известни нашенци. В Банкя от години първокласна къща имат любимците на народа дует " Ритон “. Певецът Константин също подвигна там дворец за знамение и приказ. Със сигурност Клейтън щял да се впише в ситуацията.

" С него сме другари от доста години. Запозна ни Николай Тевекелийски – един богат българин от " Ориндж Каунти “. Редовно се чуваме по телефона, като от време на време си приказваме много за живота в България. Чухме се и за Коледа, с цел да си честитим Рождеството “, споделя Благовест Аргиров за другарството си с холивудския артист. " Клейтън е надарен, а и извънредно харесван мъж. А името му е визитна картичка на съумелите хора на Запад “, добавя и другият брат – Светослав.

Клейтън Норкрос е първият, който влиза в ролята на Торн – брата на Рич Форестър в най-гледания сериал в света. В сагата за семейство Форестър той играе сред 1987 и 1989 година Впоследствие е сменен от Джеф Трахта. Окончателно у нас " Дързост и хубост “ спря да се излъчва през 2019 година, откакто Българска национална телевизия разгласи, че не може да си разреши да заплаща за продукцията, която към момента не е завършила, въпреки в Съединени американски щати да са излъчени над 8000 епизода, споделя още " Ретро ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР