Освен изключително класни битки и сблъсъци между едни от най-добрите

...
Освен изключително класни битки и сблъсъци между едни от най-добрите
Коментари Харесай

Два двупосочни самолетни билета до Амстердам ще спечели един от публиката на SENSHI във Варна

Освен извънредно класни борби и конфликти сред едни от най-хубавите каратисти и кикбоксьори от близо 10 страни, четвъртата зрелищна бойна галавечер SENSHI ще изненада публиката и с още нещо. Всеки, който участва на бойното шоу на 26 октомври във Варна, може да завоюва два безвъзмездни двупосочни самолетни билета на Bulgaria Air до Амстердам.

Точно преди последния 12-ти дуел на SENSHI с лотария ще бъде изтеглено и името на късметлията, който ще получи опция да посети родната страна на кикбокс легендите от сериите К-1 Петер Артс и Ернесто Хуст. Световноизвестните кикбоксьори ще бъдат измежду специфичните посетители на SENSHI, като четирима от най-силните бойци на Артс ще се състезават на арената на епичната церемония.

Мачовете на SENSHI 4 ще се играят по три правилника – на Професионалната лига на Световния киокушин съюз, карате фул контакт и К-1. За пръв път почитателите на бойното шоу ще станат очевидци на зрелищен женски дуел сред двукратната ни международна, трикратна европейска шампионка по муай-тай и балканска шампионка по кикбокс Теодора Кирилова и непобеждаваната до момента киргистанка, която се състезава за Русия – 19-годишната Бегаим Какчеева.

В конфликт с задгранични бойци ще влязат и трима изключителни състезатели от Варна. Пред родна аудитория на 26 октомври на SENSHI ще се бият един от мощните ни ММА бойци и нееднократен първенец Александър Евстатиев, българският кикбоксьор и първенец от национални шампионати по бокс и карате киокушин Едуард Алексанян и Али Юзеир - международен първенец по муай тай на WMF за 2018 година и балкански първенец по кикбокс за 2017 година, който от години тренира в Дания и ще се върне у нас особено за присъединяване си в галата.

И трите срещи се обрисува да са титанични. Предизвикателството пред Едуард Алексанян ще е играч от школата на световноизвестната кикбокс легенда Петер Артс, а пред Евстатиев - международният и народен първенец по киокушин на Казахстан за 2018 година Андрей Котов. Али Юзеир също ще се срещне на кръга с първенец по киокушин от Казахстан.

Сред българите, които ще се състезават за купа на супертурнира, са още капитанът на националния ни тим по кикбокс и повторен международен първенец при експертите Атанас Божилов, рекордьорът по победи на SENSHI и нееднократен първенец и медалист по карате киокушин Николай Йоргов, тазгодишният международен първенец по муай тай Петър Стойков и европейският и международен медалист по кикбокс Цветозар Кючуков – Нинджата.

Капитанът на националите ни ще има пред себе си занаятчия на спорта от Беларус, а Николай Йоргов, който досега няма загуба на SENSHI, в този момент ще би трябвало да надделее над японец, който е разгласен за един от 100-те най-хубави бойци по карате киокушин в света.

VIP маси и билети за бойното шоу може да се закупят от мрежата на Eventim.bg, от касите на Easy Pay, по електронен път от Easy GO. Билетите са на цени от 10 лева и 20 лева и се продават и на касите на Двореца на културата и спорта във Варна.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР