Освен Георги Иванов, син на депутата Лъчезар Иванов, в колата

...
Освен Георги Иванов, син на депутата Лъчезар Иванов, в колата
Коментари Харесай

Приятелката на убиеца на Милен Цветков също е избягала от местопроизшествието

Освен Георги Иванов, наследник на депутата Лъчезар Иванов, в колата е била и приятелката на Кристиан Николов. Тя дружно с Георги е напуснал местопроизшествието, разкри Българска национална телевизия.

Момичето е издирено и късно нощес е арестувана откакто е отказала подпомагане.

Тя е доста значима за проверяващите, както и показанията на Георги Иванов, тъй като е ясно, че Кристиан е бил дрогиран.

Вчера арестувана бе и майката на водача Десислава Пешева, който умъртви при злополука журналистът Милен Цветков  Милен Цветков Милен Цветков е роден на 30 юли 1966 година в София. На 19 април 2020 година е погубен при злополука. Завършва. Причината е, че колата, която той е управлявал, е записана на името на компанията на Пешева.

Арест и за майката на 22-годишния джигит, предизвикал гибелта на Милен Цветков

Към момента е известно, че преди пътния случай младежите са били в компанията на Стайко Стайков – наследник на Миньо Стайков.

Относно информациите, че се трансферират интензивно парцели и компании на името на Пешева, репортерът Иво Никодимов от Българска национална телевизия съобщи, че няма такава информация.

Във връзка с изказванието, че автомобилът, блъснал колата на Цветков, е бил без „ Гражданска отговорност “, Никодимов съобщи, че това не е доказано още.

„ Справедливост е едно разтегливо разбиране. Няма да има правдивост, каквото и наказване да получи Кристиан Николов – нито за щерка му, нито за синът му “, сподели още в ефира на Българска национална телевизия Иво Никодимов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР