Освен финансовите дарения, Kaufland България предоставя на БХБ свежи плодове

...
Освен финансовите дарения, Kaufland България предоставя на БХБ свежи плодове
Коментари Харесай

Kaufland продължава подкрепата си за Българска хранителна банка

Освен финансовите дарения, Kaufland България дава на БХБ свежи плодове и зеленчуци. По информация на неправителствената организация плодовете и зеленчуците са измежду рядко даряваните хранителни артикули и по тази причина потребността от тях е огромна. от 4,5 т беше направена през ноември предходната година, като през актуалната регулярните доставки на свежа продукция ще продължат. В рамките на предходната година комерсиалната верига подари на БХБ хранителни артикули за още над 13 000 лв.. Към тазгодишното финансово подаяние компанията ще добави сумата от благотворителното, което Kaufland провежда в партньорство с организацията в края на 2020 година.
До 2020 година посредством активността си БХБ е избавила от заличаване над 2 000 т храна за над 5,3 млн. лв.. В същото време хранително подкрепяне е предоставяно на приблизително 20 000 нуждаещи се българи всяка година. Всеки може да направи самостоятелно подаяние в интерес на организацията посредством SMS с текст DMS HRANA на къс номер 17 777.
Дарителството е част от цялостната политика за стабилно развиване, която Kaufland България разпростира под слогана " Действията носят смяната ". Последователно компанията работи за новаторски решения с съответен принос в интерес на хората и природата. За своята дълготрайна политика за корпоративна обществена отговорност Kaufland България е отличена с голям брой награди. Сред тях е и наградата " Най-голям корпоративен донор " на Българския дарителски конгрес.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР