Освен факта, че е заклет фен на Tesla и рекордьор

...
Освен факта, че е заклет фен на Tesla и рекордьор
Коментари Харесай

Рекордьорът на Tesla няма да купи друг автомобил на марката

Освен обстоятелството, че е върл почитател на Tesla и рекордьор за изминати километри с електрически автомобил на американската компания, името на запалянкото също е в графата „ Любопитно ”. Хансйорг-Еберхард Фрейхер декор Геминген-Хорнберг е до толкоз подвластен от своята Tesla, че към този момент е минал към 1,7 млн. километра с Model S Р85 от 2014 година насам. Германецът от дълго време е почитател на колите на Мъск, само че идващият му автомобил няма да е Tesla. Хансйорг декор Геминген изяснява това в изявление за " Шпигел ", представено от Focus.de.

Три си аргументите, поради които Хансйорг декор Геминген не счита да смени настоящия си рекордьор с нов модел на Tesla.

1. Техническите недостатъци в мотора на Tesla

До момента германецът е сменил 13 електромотора в Model S ! Благодарение на 8-годишната гаранция без ограничаване на пробега, промяната на моторите е била постоянно безвъзмездна, само че надеждността им си остава една и съща.

„ Това е доста разочароващо. Автомобилът ми е със задно задвижване, което очевидно е изключително уязвимо. Но не знам тъкмо какъв е казусът, от Tesla в никакъв случай не са коментирали това “, споделя Фон Геминген.

Той счита, че американците би трябвало да обяснят по какъв начин са конструирани моторите, какъв тъкмо е казусът и по какъв начин ще се в профил. Но връзката е била отчайваща, споделя рекордьорът на Tesla.

Другите две аргументи за отхвърли от Tesla четете на автомобилния уебсайт
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР