Освен директните наследници на Samsung Galaxy S9 и Galaxy S9+

...
Освен директните наследници на Samsung Galaxy S9 и Galaxy S9+
Коментари Харесай

Ще има пет версии на смартфона Galaxy S10

Освен директните наследници на Samsung Galaxy S9 и Galaxy S9+ компанията ще показа и Lite версия на флагмана, както и два модела с поддръжката на 5G мобилните мрежи.

През месец февруари Samsung се чака са анонсира Galaxy S10 . Според оповестената през днешния ден информация това ще бъде цяла серия мобилни устройства, която ще излезе отвън рамките на общоприетите Vanilla и Plus. Samsung Galaxy S10 ще има не три, както се предполагаше по-рано, а пет версии.

Заедно със Samsung Galaxy S10 и Galaxy S10+трябва да излезе олекотената версия Galaxy S10 Lite, както и два други модела с поддръжката на 5G. Моделите Samsung Galaxy S10 5G са с кодово име Beyond X и ще бъдат предопределени за световния пазар. А Galaxy S10 Bolt (Beyond Bolt ) ще бъде извънредна версия за американския мобилен оператор Verizon и ще имат по-мощна акумулаторна батерия. Останалите механически характерности на 5G моделите на Samsung Galaxy S10 ще бъдат идентични.

Що се отнася до Samsung Galaxy S10 Lite, това ще бъде първата отдавна трансформация на S серията с плосък екран. Неговият диагонал ще бъде 5,8 инча. Това ще бъде обичаен екран, а не Infinity-O, както ще е при другите модели Samsung Galaxy S10.

Предполага се, че Samsung както нормално ще започва предварителните продажби две седмици след презентацията. Тоест, малко преди 8 март.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР