Освен да има индивидуални ангажименти, да се занимава с благотворителни

...
Освен да има индивидуални ангажименти, да се занимава с благотворителни
Коментари Харесай

Коледата на Джил Байдън - нищо общо с тази на Мелания

Освен да има самостоятелни задължения, да се занимава с благотворителни акции и да бъде плътно до брачна половинка си в положително и зло, Първата дама на Съединени американски щати има още едно много приятно обвързване - да избере тематиката на коледната декорация, да следи преобразяването на Белия дом и по-късно да показа всички какво е родило въображението й (и това на екипа й, схваща се).
 Гафът на Джо Байдън с Тейлър Суифт и Бритни Спиърс
Гафът на Джо Байдън

И по какъв начин са забъркани две пуйки, Бритни Спиърс и Тейлър Суифт

Докато Мелания Тръмп беше стопанката на формалната резиденция на американския държавен глава, всяка година успяваше да ни изненада с ексцентричния си усет. Но сигурно най-запомняща остана украсата от 2019 година която бе определена от всички като мрачна и даже готическа. А за изпроводяк заложи на класиката - доста светлини и червени детайли.

Тази година за трети път Джил Байдън има достойнството да преобрази Белия дом. Темата на украсата е " Магия, чудеса, наслада ", а единствено един поглед е задоволителен, с цел да се убедим, че тези три думи я разказват най-добре. Именно това се надява да изпитат всички посетители в дните преди Коледа, които се чака да стигнат 100 хиляди души.

The annual White House Christmas decorations have been unveiled.
— TODAY (@TODAYshow)
По традиция украсата бе показана на особено събитие след Деня на благодарността, на което участваха и доста деца. Джил Байдън прочувствено призна, че за нея крайният резултат е " спиращ дъха ". В украсата са вплетени редица детайли, свързани с книгата  " Беше нощта преди Коледа ", издадена преди 200 години.

За да се трансформира президентският дом в същинска страна на чудесата са използвани повече от 140 хиляди лампички, над 34 хиляди играчки и цели 98 коледни дръвчета. По една голяма елха се слага както пред входа на Белия дом, по този начин и в централното предверие, където виждаме и шейната на Дядо Коледа.

Jill Biden unveils White House holiday decorations with theme of children's joy
— #TuckFrump (@realTuckFrumper)
Едно от дръвчетата е украсено с дървени звезди, гравирани с имената на починали военнослужещи. А сигурно най-интересното помещение е трапезарията на Белия дом, която е превърната в работилницата на Дядо Коледа - с работни маси, табуретки и стълби на елфи, обикалящи към коледните елхи, които работят с принадлежности и опаковат дарове, предава CBSNews.

В трапезарията може да се види и джинджифиловата Бяла къща, направена от 40 листа тесто за захарни бисквитки и тесто за джинджифилови сладкиши, килограми крем и шоколадова глазура. Китайската стая пък е превърната в пекарна и сладкарница, където се оферират разнообразни празнични сладки изкушения.

Jill Biden unveils a crafty, candy-filled White House Christmas

Children’s feelings of “Magic, Wonder and Joy ” surrounding the holiday season inspired this year’s decorations.
— The Washington Post (@washingtonpost)
Със сигурност в украсяването на Белия дом и превръщането му в страна на чудесата са вложени доста предпочитание и старания, за които Джил Байдън благодари на всички доброволци.

Holidays at the White House would not be possible without the hundreds of dedicated volunteers who tied every bow and hung every ornament with such care.

Thanks to them, the “Magic, Wonder, and Joy ” of the holiday season will be enjoyed by children and families from across the…
— Jill Biden (@FLOTUS)
А на фона на рецензиите към американския държавен глава, свързани с спора сред Израел и Хамас, както и мненията за влошеното му здравословно положение, Първата дама съумя да запише една огромна точка в актива им. И за следващ път потвърди, че е коренна диаметралност на Мелания Тръмп.

Maybe I'm just old fashioned, but Jill Biden’s Christmas White House makes me feel warm inside, while Melania‘s " decorations " had me googling painless suicide.
— The Exhausted Lib (@HappyBitchFace)
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР