Освен да харчи милиарди за нови технологии и да крои

...
Освен да харчи милиарди за нови технологии и да крои
Коментари Харесай

Коя е Шивон Зилис - жената до Илон Мъск

Освен да харчи милиарди за нови технологии и да крои грандиозни проекти за нашата и други планети, Илон Мъск е ангажиран с и правенето на деца. Това потвърждава и следващата вест по негов адрес - че има още едно, трето дете от Шивон Зилис, изпълнителен шеф в компанията му Neuralink.
 Илон Мъск стана татко за 12-и път
Илон Мъск стана татко за 12-и път

Милиардерът има деца от три разнообразни дами

Очевидно за милиардера няма нищо необичайно и лошо в това да смесваш работните и персоналните връзки, а и не една и две дами, работили за него, споделят, че в прав текст ги е питал дали желаят да му родят деца. Е, Зилис очевидно е дала отговор позитивно на този необикновен въпрос, приближаващ от работодателя ти, а резултатът е на разположение - една двойка близнаци и още едно бебе, родено тази година.

След като всички схванаха за новия, 12-и подред правоприемник на Илон Мъск, той съобщи, че раждането му в действителност не е било загадка. Но даже след него към момента знаем прекомерно малко за майката на трите му най-малки деца. А от People са събрали малко повече обстоятелства за нейния живот.

Wheeee! What timing. @buddybuild hoody just arrived this morning, same time as acquisition announced. Congrats to the incredible and the amazing BuddyBuild team. Proud of you guys!????????????????????????
— Shivon Zilis (@shivon)
Зилис е родена и израснала в Онтарио, Канада. След това е призната в американския университет Йейл, където учи стопанска система и философия. Докато е студентка, взима присъединяване в тима по хокей на лед. Специализира в региона на машинното инженерство и изкуствения разсъдък. Първоначално работи в компании като IBM и Bloomberg.

През 2016 година става част от OpenAI, съосновател на която е. Скоро по-късно към този момент е най-младият член на борда на директорите и по този начин до март 2023 година, когато го напуща. През 2017 година Шивон Зилис става част и от компанията за мозъчни импланти Neuralink. Сега тя е шеф, отговарящ за специалните проекти.

Well that was quick! Turns out there was a pre-season game today
— Shivon Zilis (@shivon)
През есента на 2021 година Зилис и Мъск станаха родители на близнаците Страйдър и Азур. Това се случи само няколко седмици след раждането на следващото дете на милиардера и тогавашната му половинка Grimes от сурогатна майка. Но очевидно това съвпадане по никакъв начин не тормози Шивон.

Тя и нееднократно е била подложена на критика в обществените мрежи поради обстоятелството, че е избрала милиардера за собствен " донор на биологичен материал ". В биографичната книга Elon Musk на Уолтър Айзъксън се разяснява, че е имала желание да употребява неизвестен донор, когато нейният началник й е предложил той да й направи тази услуга. 

Love you, lil champ
— Shivon Zilis (@shivon)
" Никой не е съвършен, само че не съм срещала различен човек, който е минал през толкоз много лично страдалчество, да се бори за едно вдъхновяващо бъдеще за човечеството - и да го прави толкова неуморно десетилетия наред ", написа преди години тя по адрес на Илон Мъск в неговата обществена мрежа Х.

И явно е решила, че няма по-добри гени от неговите, с които да продължи и своите. Той пък шеговито и в собствен жанр съобщи, че прави всичко по силите си, с цел да се бори с негативния приръст, тъй като счита, че това е една от най-големи закани за бъдещето на човечеството.
 Илон Мъск и две разкрития вкупом за децата му от Шивон Зилис и Grimes
Тайното дете на Илон Мъск

И още разкрития за близнаците му от Шивон Зилис

Въпреки че избира да стои настрана от медийния звук и направи профила си в Instagram конфиденциален, Шивон Зилис продължава да използва социалната мрежа на бащата на своите деца, с цел да споделя персонални моменти от техния живот. И даже бихме се заблудили, че и те са семейство като всяко друго - само че не напълно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР