, освен че ще е кандидат за втори президентски мандат,

...
, освен че ще е кандидат за втори президентски мандат,
Коментари Харесай

Христо Панчугов: Ветото е възможност на Радев отново да се позиционира срещу ГЕРБ

", като се изключи че ще е претендент за втори президентски мандат, евентуално ще се опита да се възползва от парламентарните избори като поръчка за кандидатурата му и като поръчка, че е единствената съпротива на ГЕРБ ". Това разяснява пред БНР политологът. Според него е било предстоящо ветото на президента върху промени в Наказателно-процесуалния кодекс, които вкарват фигурата на специфичен прокурор с пълномощия да проверява обвинител номер едно или негови заместници, тъй като към този момент сме в предизборна акция:
" Този му инструмент (ветото - б.р.) дава опция още веднъж да се нарежда против поръчките на това ръководство и да поддържа облика, който се опита да сътвори към митингите през лятото ".
 Румен Радев наложи несъгласие върху поправките в Наказателно-процесуален кодекс за специфичния проверяващ основния прокурор Румен Радев наложи несъгласие върху поправките в Наказателно-процесуален кодекс за специфичния проверяващ основния прокурор
Президентът Румен Радев наложи несъгласие на Закона за допълнение на Наказателно-процесуалния кодекс, който беше признат от Народното събрание...
Панчугов разяснява оповестената през днешния ден предизборно обединяване на " Воля " и НФСБ, като назова това " коалиция на отчаянието ":
" Две маргинални партии, които поотделно нямат шансове да влязат в Народното събрание, ще се опитат да съберат математически поддръжката си. Това в никакъв случай не е сработило в българските избори и в този момент не чакам това да провокира ентусиазъм в поддръжката за тази коалиция ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР