Освен, че продължава да работи упорито зад камера, бившият манекен

...
Освен, че продължава да работи упорито зад камера, бившият манекен
Коментари Харесай

Ники Илиев: Човекът, с когото се чувам най-често, е съдружникът ми Башар Рахал

Освен, че продължава да работи настойчиво зад камера, някогашният манекен Ники Илиев се изявява и като артист, а най-актуалната му роля е на Робин Худ в едноименната режисура на татко му. Премиерата на спектакъла за Принца на разбойниците бе на 2 април.

 

Ники признава, че за повторно работи в театър на родителя си и се усеща доста добре. Двамата с него си наподобяват и като държание, и като темперамент, само че той е доста по-запален по театъра, до момента в който при Ники не е тъкмо по този начин – той е повече по киното и сериалите. За него присъединяване в зрелище е като спомагателна специалност.

 

Споделя, че най-често комуникира със съдружника си Башар Рахал. Всички решения за даден филм, биват съгласувани и от двамата.

На 10 май по кината ще тръгне филмът „ Никога не е просто секс “, който е режисьорския дебют на Саня Борисова. Ники споделя, че Саня имала потребност от помощта му освен като артист, а и като поддръжка и препоръки, само че характерът й не е лек и не се съгласявала с всичко, което й казвал, по тази причина се породили и някои разногласия сред тях.

Признава, че пред последните години двамата със Саня към този момент си били станали по-близки, та в този ред на мисли не може да отговори дали филмът по някакъв метод е дал още подтик на връзките им. Вероятно им е оказал помощ да уеднаквят метода си на мислене.

 

Категорично обаче отхвърля да отговори какви са връзките им към днешна дата и най-много дали още веднъж са двойка. Предпочита това, което е посред им да си остане единствено за тях. През годините е изкарвал персоналния си живот на напред във времето много постоянно и в този момент се усеща уязвим поради това. Поради тази причина има намерение отсега нататък да приказва единствено по работа.

 

При него почивките са много комплицирани поради кучето, което има. Пътуванията също са съобразени с работата му значително, само че за благополучие това, с което се занимава му дава опция да посещава страхотни места.

 

Предполага, че за Великден ще е с кучето си в Несебър, тъй като ще би трябвало да написа, а там има апартамент. Най-приятно му е да е край морето преди началото на летния сезон – тича с кучето по плажната линия, тренира на лостове, седи на басейна или работи на терасата. Ежедневно спортува към 2 часа.

 

Иска му се да смени леката кола, която кара към този момент 10 години. Макар да се движи доста добре, си дава сметка, че се нуждае от нова.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР