Освен, че представи серията флагмански смартфони X100, Vivo представи и

...
Освен, че представи серията флагмански смартфони X100, Vivo представи и
Коментари Харесай

Vivo представи смарт часовника Watch 3, който може да отваря и пали колата ви

Освен, че показа серията флагмански смарт телефони X100, Vivo показа и смарт часовника Watch 3, който е правоприемник на модела Watch 2, пуснат през 2021 година. Vivo Watch 3 е поместен в корпус от неръждаема стомана с 1,43-инчов кръговиден AMOLED екран с резолюция 466 × 466 пиксела. В горната дясна част на корпуса е ситуирана железна въртяща се глава за навигация в интерфейса и достъп до разнообразни функционалности. Екранът е затрупан със стъкло със заоблени ръбове.

Vivo Watch 3 може да следи сърдечния ви темп и насищането на кръвта с О2 с предизвестия за необикновени показания. Смарт часовникът може също по този начин да дефинира равнищата на стрес, продължителността и качеството на съня и индикаторите на менструалния цикъл при дамите. Устройството може да открива и несъразмерни равнища на звук.

Vivo Watch 3 поддържа повече от 100 режима на подготовка и също по този начин дава персонализирани проекти за извършения. Той работи със личната операционна система BlueOS, която наред с други неща обезпечава функционалност за дигитален ключ за автомобил посредством NFC модул, което с елементарни думи значи, че ще може да отключвате и палите своя автомобил, в случай че несъмнено той поддържа тази функционалност. Устройството разполага и с функционалността Always-On Display (винаги включен дисплей).

Смарт часовникът поддържа eSIM, както и безжичен адаптер Bluetooth 5.2 LE и разполага с правоприемник за сателитна навигация с поддръжка на GPS, GLONASS, GALILEO и Beidou. Откъм спефицикации: 64 MB RAM и 4 GB флаш памет. Батерията му е с потенциал 505 mAh обезпечава до 16 дни живот без презареждане.

Vivo Watch 3 се предлага в четири цветови разновидността: бял, черен, сив и кафяв. Цената на устройството стартира от 150 $.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР